„Garsi vestuvių planuotoja Laura Vagonė netikėtai ištekėjo“, – ne vienam tai galėjo nuskambėti kaip pokštas, tačiau Laura patikina – kai visą gyvenimą planuoji šventes kitiems, spontaniškai nuspręsti tuoktis ir susiorganizuoti sau šventę per parą – ne tokia ir bloga mintis.

Tiesa, pora jau dvejus metus buvo susižadėję ir apie gražias vestuves su dideliu būriu draugų bei artimųjų vis pasikalbėdavo. Tačiau ši kelionė nė nekvepėjo tokia staigmena. Laura su draugais tiesiog išvyko atostogauti ir kartu atšvęsti vieno bičiulio gimtadienio.

„Atvykome į privačią salą, kur yra tik 24 nameliai. Tad jausmas iš tikrųjų buvo toks, lyg būtumėm atvažiavę į savo medaus mėnesį. Juokavom juokavom, tada kita pakeleivė atnešė baltą suknelę pasimatuoti. Ir tada pagalvojome – kodėl ne? Buvo likusi lygiai para iki vestuvių“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja pašnekovė.

Laura džiaugiasi, kad aukšto lygio viešbučiai turi savo vadybininkus, kurie bet kuriuo metu pasiruošę išpildyti pačius netikėčiausius svečių prašymus.

Aišku, ar dėl Lauros ir Eimanto amžiaus skirtumo, ar dėl gyvenimo skirtingose šalyse, porai šviesios ateities niekas nepiešė. Veikiau jau prognozavo, kad viskas čia nerimta, kad šie santykiai ilgai tikrai netruks.

Laura Vagonė

O tuokiantis iš anksto nesuplanavus, natūralu, dingsta ir itin aukšti reikalavimai šiai šventei.

„Absoliučiai, aš pasidažiau pati, nors nemoku dažytis. Plaukus sušukavo kita pakeleivė. Bet ten juk karšta, išeini į lauką ir nieko nelieka“, – patikina žinoma moteris.

Laura neabejoja – spontaniškos vestuvės suorganizuotos itin sklandžiai ir dėl jų draugų talentų – vieni puikiai organizuoja keliones, tad savo įgūdžius pritaikė ir čia. Vienas draugas tapo vestuvių vedėju, kiti padarė šias puikias nuotraukas ir vaizdo įrašus tiesiog savo telefonu. Kita draugė paskolino suknelę. Dar kiti – paruošė sveikinimo tostus.

Paklausta, ar netrūko kunigo, kuris palaimintų santuoką, Laura patikina, kad nėra tikinti, ir bažnyčioje bet kokiu jie atveju nebūtų tuokęsi. O štai budistinė ceremonija pasirodė kur kas priimtinesnė.

Laura Vagonė

Net ir susituokus gyvenimas nestovi vietoje. Keičiasi aplinkybės, žmonių planai, ir neretai nutinka, kad vienas poroje prisitaiko prie naujos gyvenimo tėkmės, o kitas ir lieka stovėti vietoje“, – apie dažniausias skyrybų priežastis pasakoja Laura.

„Niekada savo mylimam žmogui nekeliu ultimatumų, visi mes laisvi siekti savo svajonių“, – sako pašnekovė ir prisimena gyvenimo etapą, kai jos mylimasis gyveno kitoje šalyje.

Laura Vagonė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.