„Buvo tokių niuansų, dėl kurių mes pasipykdavome. Tai yra kitos moterys. Mano vyras

nevengia vis parodyti dėmesį kitoms moterims. Dažniausiai aš tą jausdavau. Tai buvo lengvas flirtas, žinutės kitoms moterims“, – sako pašnekovė.

Donata neslepia – net jos draugės jai patarė geriau taip audringai nereaguoti, o ir pačiai kartkartėmis leistis į lengvą flirtą. Tačiau ji šiuo klausimu turi kategorišką nuomonę.

Donata džiaugiasi, kad jiems apsigyvenus atskirai, jos vyras ėmė labai stengtis, kad jų pora neišsiskirtų.

Ne veltui psichologai nepaliauja kartoti – poros turi kalbėtis. Laisva sako su vyru net kelias naktis ištisai kalbėję.

Ne kartą teistas Rolandas jau ketverius metus yra laisvėje. Tačiau Donata neslepia – emocinį pakilimą labai greitai pakeitė suvokimas, kad visuomenė sunkiai priima buvusius kalinius. Rolandas tapo Laisvos vadybininku ir labai daug prisideda prie jos koncertų bei pasirodymų organizavimo.

Donata Gutauskienė-Laisva

Žinoma moteris jau trylika metų dirba žurnaliste. Neslepia televizijoje visada uždirbusi daugiau nei dainuodama, ir tik visai neseniai dėl išaugusio žinomumo situacija pasikeitė.

Donata su Rolandu susipažino prieš 11 metų. Kai vyras vėl atsidūrė įkalinimo įstaigoje, Donata laukėsi, ir po kelių savaičių pagimdė, jau be vyro šalia. Donata mūsų laidoje jau yra atvirai pasakojusi, kaip jautėsi, kai vos pagimdžius teko kibti į darbus, nes nei turtingų tėvų, nei antrosios pusės finansinio palaikymo nebuvo. Priešingai – jai teko siųsti pinigus ir kalinčiam sutuoktiniui.

Donata Gutauskienė - Laisva ir Rolandas Gutauskas

Laisva išgarsėjo televizijos projektuose „Kelias į žvaigždes 3“ ir „Žvaigždžių duetai“. Tuo metu kalinio žmonos etiketė jai netgi padėjo išgarsėti. Tačiau vėliau, deja, turėjo ir kitokių pasekmių.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.