Televizijos laidos, madų šou, reklamos projektai. Aurimas dirbo garsiuose Lietuvos leidiniuose, taip pat buvo laidos „Panelės TV“ vedėjas.

Dirbti vizažistu ir išmanyti viską apie kosmetiką vyrui prieš dvidešimt metų buvo tikrai labai neįprasta. Pramogų pasaulyje Aurimas pradėjo suktis dar besimokydamas mokykloje. Susipažino su dizaineriais, pradėjo rengti madų šou. „Buvo smagu, o dar ir šiokį tokį pinigą užsidirbdavai. Atrodė, truputį padirbsiu ir eisiu studijuoti kažko kito. Tačiau likau ilgam“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ prisimena pašnekovas, neseniai sugrįžęs gyventi į Lietuvą.

Aurimas Juodiškis

O prieš daugiau nei dvidešimt metų pramogų pasaulis dar neturėjo savo taisyklių, ir didelė dalis ten dirbusių – tiek prodiuserių, tiek ir vizažistų, buvo savamoksliai. „Mano amato net nebuvo kur pasimokyti“, – prisimena Aurimas.

Prieš 14 metų Aurimas viską metė ir išvyko į Jungtinius Arabų Emyratus.

Dubajų dabar išties galime vadinti ambicingų lietuvių traukos centru ir trokštama emigracijos kryptimi, tačiau prieš daugiau nei dešimtmetį ten tautiečių Aurimas sutikdavo ne tiek ir daug.

Aurimas Juodiškis

Aurimas džiaugėsi, kai jį Dubajuje pakvietė dirbti tarptautinė „Bloomberg“ televizija.

„Daug pinigų suvalgydavo nuoma. Pirmais metais po karantino nuomos buvo nukritusios, o paskui prasidėjus karui visi rusai pradėjo bėgti, sukilo nuomos kainos, o algos tai niekas nekelia“, – sako Aurimas ir laidoje konkrečiai įvardija savo algą garsiojoje televizijoje. Kuri, be abejo, yra didesnė nei Lietuvoje, tačiau ne tokia, kad galėtumei itin brangiame mieste laisvai gyventi.

„Žmonės nuvažiuoja į Dubajų, nusifotkina, patūsina, bet paskui visi grįžę sako – bet kaip ten brangu! Aš tai žinau, kad ten brangu, ir nenoriu dirbt, o paskui nuėjęs pusę pinigų ištaškyt. Juolab dirbau šešias dienas per savaitę, tai tu neturi laiko pramogoms“, – sako vyras.

Aurimas Dubajuje dirbo su dizaineriais, žinomais aktoriais, važinėjo su turtingomis klientėmis į užsienio šalis.

Aurimas Juodiškis

Jis taip pat dirbo ir karališkose arabų šeimose, tačiau lietuvis prisipažįsta turėjęs pasirašyti griežtas konfidencialumo sutartis.

Aurimas neslepia pavargęs nuo nestabilumo. Emyratuose žmonės dirba, bet aukštumų siekia ir pasiekia retas. Todėl visai neseniai jis sugrįžo gyventi į Lietuvą.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.