Ignas ilgai dvejojo, ar apskritai sėstis priešais kameras, tačiau jo kasdienybę vis labiau drumsčia gandai, kad tai dėl jo Suodaičių šeima išgyvena krizę.

„Mes su Viktorija abu esame kilę iš pajūrio. Galiu visą istoriją papasakoti. Instagrame draugai atsiuntė padarytą paveiksliuką – ten sėdi Bunkus, Suodaitis ir Siegel su chalatu. Man juokinga buvo. Aš realiai juos ir subūriau, išskyrus Suodaitį. Daug kas manęs klausia, todėl supratau, kad ta istorija kažkada išlįs į viešumą“, – išskirtiniame interviu gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja verslininkas.

 Ignas Jomantas

Ignas patikina 21-erių uždirbęs pirmąjį savo milijoną. O ir pinigus visada mėgo taškyti, kaip sako, su polėkiu. Tad gražių moterų jo gyvenime niekada netrūko.

Ignas išties įžūliai demonstruoja prabangų, nerūpestingą gyvenimą. Gal todėl jis ne kartą yra pavadintas ir turtingų verslininkų sūnumi, ir banditu.

Viktorija Siegel

„Bendra draugų kompanija buvo. Kažkaip mes pradėjome bendrauti. Ji man kažkokį dėmesį parodė. Klube susitikome. Patiko, neneigsiu, daug kam tikriausiai patinka. Graži moteris“, – sako laidos pašnekovas.

Igno įkurta įmonė „Ajus group“ pernai įsigijo 3 milijonus 800 tūkstančių eurų kainavusią Girulių gyvenvietę, ir dabar ten intensyviai statomas naujas įspūdingas kvartalas. Ignas neslepia – statybų verslas dabar išgyvena aukso amžių, nors jis tiesiai šviesiai save vadina kaimiečiu, pakilusiu į verslininkų elitą iš visiško dumblo.

 Ignas Jomantas

Šiandien Ignas sako puikiai suprantantis, kad Viktorija juo susižavėjo, ko gero, dėl sėkmingo gyvenimo atributų – jauno, pradedančio, bet jau sėkmingo verslininko statuso. O ir pati Viktorija viename interviu pripažinusi sklandžiusius gandus, kad iš tiesų buvo vieno pajūrio verslininko meilužė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)