„Tai nebuvo tokia meilės istorija, kai susitinki, atsiranda kibirkštis ir viskas, esame kartu. Mes susitikome labai oficialiose aplinkose, kur tikrai bendravimas buvo labai formalus.

Po to tiktai dar ir dar kartą susitikus, atsirado labai lėtai užgimstantys jausmai“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė ir patikina – tam tikro socialinio sluoksnio žmonės, jeigu dar yra ir žinomi, nelabai gali sau leisti būti labai spontaniški, ir labai ilgai tikrina atsiradusį santykį.

Artūras žiniasklaidoje yra minėjęs, kad jauniausios jo dukros gyvenamoji vieta buvo nustatyta su juo. Taigi, ar Augustai teko prisitaikyti prie jų dienotvarkės?

„Nelabai teko dėl to, kad šiuo metu Artūro dukra mokosi Romoje ir ji į Vilnių grįžta tiktai atostogoms. Tai nėra tiek daug tos bendros rutinos. Bet kai ji grįžta, taip, žinoma, ji matosi su tėvu, bendrauja, ir viskas mums sekasi puikiai, – sako Augusta ir patikina kol kas pati tapti mama neplanuojanti. – Mes laikome atvirą šitą klausimą. Kol kas tikrai šiuo momentu neplanuojame, bet žiūrėsime, kaip Dievas už mus nuspręs.“

Augusta Zuokė

Augusta patikina, kad muzikantės gyvenimas gal ir nėra labai lengvai suderinamas su šeimos gyvenimu, tačiau ji savęs dirbančios standartinę darbo dieną jau neįsivaizduotų. Bent pusė jos ansamblio koncertų vyksta užsienyje, o kita dalis – taip pat nebūtinai Vilniuje.

Augusta patikina, kad jos sprendimas ištekėti už itin turtingo vyro tikrai nepanašus į klasikinę pelenės istoriją. Nes jų duete sėkmingas – ne tik vyras. Augusta taip pat savo profesinėje srityje siekė aukštumų ir iki santuokos buvo patenkinta savo gyvenimu.

Artūras net tris kartus buvo išrinktas Vilniaus miesto meru. Tačiau juo būdamas sulaukdavo išties nemažai kritikos, o neseniai vykusius rinkimus antrajame ture pralaimėjo.

Augusta Zuokė

„Šiaip išgyvenome tikrai, nes, nors kaip Artūras sakė, gyvenimas tęsiasi ir po rinkimų. Rinkimai nėra vienintelė jo gyvenimo dalis ar tikslas, bet, aišku, buvo to nusivylimo. Ir man tokio buvo nusivylimo, apmaudo, nes mačiau, kiek Artūras daug dirbo“, – neslepia laidos pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)