Tačiau gyvenimo būdo laidai ji šiandien pirmą kartą duos interviu. 37-erių smuikininkės santuoka su 17 metų vyresniu politiku ir verslininku Artūru Zuoku apipinta ne pačiais maloniausiais gandais, tačiau Augusta šiandien drąsiai sėdasi priešais kameras, nes patikina neturinti ko slėpti, ir šiandien žada būti išties atvira.

Lietuviai dar nepamiršo Zuokų skyrybų dramos, kuomet Augusta buvo kaltinama išardžiusi šeimą.

„Tas kaltinimas gal ir buvo, iš kitos pusės. Bet nei aš jo normaliai tiesiogiai girdėjau, nei galėjau girdėti, nes manęs ten nebuvo. Įvyko šeimos skyrybos, apie kurias aš lygiai taip pat girdėjau, kaip ir visi žmonės, kurie gyvena Vilniuje.

Aš buvau visai niekuo dėta. Tiesiog kažkam apsimokėjo tuos dalykus susieti. Nebūčiau aš, būtų gal kita moteris“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė ir patikina – Artūro ir Agnės šeima jau buvo subyrėjusi iki jai atsirandant žinomo vyro gyvenime.

Augusta Zuokė

Prieš pusantrų metų Vilniaus apylinkės teisme pasirašyta taikos sutartis ir po daugiau nei dvejų metų teismo proceso nutraukta Agnės ir Artūro Zuokų santuoka. Pora kartu pragyveno 27 metus ir turi tris vaikus. Neilgai trukus, politikas pristatė naująją savo mylimąją – Augustą.

Agnė paviešino vaizdo įrašą, kuriame Artūro mylimoji Augusta griežia smuiku vilkėdama maudymosi kostiumėlį. Iš žydro vandens galima spręsti, kažkur toli, egzotiškuose kraštuose.

Augusta šiandien patikina niekada nesusidūrusi su Agne akis į akį. Ir nėra asmeniškai kalbėjusios.

Tačiau dėl paviešinto vaizdo įrašo Augusta neslepia apmaudo: „Tai, be abejo, buvo šokas. Aš tuose reikaluose jaučiuosi pasimetusi. Nes net nesuprantu, kaip tai vyksta, ir kaip kažkas turi teisę išvis disponuoti ta medžiaga.

Augusta Zuokė

Aš nelabai suprantu, kaip tai lieka nenubausta. Aš, aišku, bandžiau imtis kažkokių veiksmų, bet, deja, socialiniuose tinkluose yra sudėtinga įrodyti, kad ten esi tu ir kad pažeistos tavo teisės ar privatumas“, – sako A. Zuokė.

Tačiau vos žiniasklaidoje pasirodė Artūro ir Augustos nuotraukos, buvusi jo žmona Agnė kreipėsi į savo sekėjus socialiniuose tinkluose. Ji teigė, kad ši mergina Artūro gyvenime atsirado jau seniai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)