Palikusi LRT 33-ejų žurnalistė neslepia su malonumu dabar išnaudosianti savo populiarumą, kuris, kaip žinia, kai esi aktyvus socialiniuose tinkluose, labai atsiperka. Anksčiau to daryti ji negalėjo dėl griežtų darbo sutarties taisyklių jai, kaip informacinės laidos vedėjai.

„Šiaip dėl įvaizdžio esu gavus pastabų. Visokių. Blakstienos per ryškios, nagai per ilgi. Per ryškūs nagai, per daug žiedų, žiedus galima tiktai vestuvinius.

Dėl plaukų ilgio. Plaukai per ilgi. Per šviesūs. Yra tokių niuansų. Bet čia yra tas bendras kanalo įvaizdis, kaip viskas turi atrodyti“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

O kodėl didžioji dalis televizijos laidų vedėjų – lieknos, pasitempusios, daug dėmesio skiriančios išvaizdai? Ir ar realu, kad, pavyzdžiui, priaugus svorio, tave gali atleisti iš darbo?

„Čia gal pačių noras prisižiūrėti ir gražiai atrodyti. Natūralu, kad jeigu tave kasdien rodo per televiziją, ir visi nuolatos aptarinėja, tai turbūt norisi pačiam kažkaip gražiau atrodyti“, – sako žurnalistė.

Ugnė Siparė

„Iššūkiai man kelia kur kas daugiau džiaugsmo negu pastovus atlyginimas“, – patikina Ugnė ir primena, kad ekspertai šiaip jau pataria darbą keisti kas septynerius metus. Tačiau iš televizijos ji neketina dingti.

O nuo šiol Ugnę matysite Delfi TV. Nuo kitos savaitės startuoja jos naujas projektas – laida apie finansus.

„Televizija yra puikiai subalansuota jaunoms mamoms“, – pasidžiaugia po poros mėnesių dukros susilauksianti Ugnė. Juk čia dažniausiai nereikia būti darbo vietoje nuo 8 iki penktos. Ir nors darbas kelia nemažai jaudulio ir streso, laiko šeimai ir namams lieka kur kas daugiau nei neįprastai.“

Ugnė Siparė

Ugnės ir jos vyro Mariaus Sipario draugystę tikrai būtų galima vadinti puikiai subalansuotu šeimyniniu duetu. Jie susipažino televizijoje, trejus metus draugavo, o vėliau dviese Las Vegase susituokė. Ir šiandien jie puikus duetas ne tik namie, bet ir darbe – Ugnė dirba žurnaliste ir televizijos laidų vedėja, o Marius turi prodiuserinę kompaniją, kuria laidas ir projektus, bei jei reikia, pats filmuoja ir montuoja.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)