„Tikrai išvaizda yra svarbi, ypač, kai esi matomas, jeigu tavo profesija yra, tarkim, dainuoti, būti televizijos veidu ar kažkas į tą pusę. Tai tave visą laiką žmonės mato, aptarinėja. Tu gal ir gerai jautiesi, bet norisi atrodyti dar geriau, nes ta konkurencija yra didžiulė, ir atrodo, tave gali greit pakeisti.

Aišku, jeigu turi tą talentą jau duotą, kur kiti negalės su tavimi pasivaržyti, tai gal to ir nereikia, bet apskritai išvaizda yra labai svarbus dalykas. Ir daugybė garsenybių meluoja sakydamos, kad jų yra tokie geri genai. Jos dažnai lankosi pas grožio specialistus, pas chirurgus. Valgo salotas su vištytės gabalėliu. O ne kaip lietuviai įpratę – sekmadieniais pas mamą cepelinų važiuoti“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Kenas.

Laurynas Dubrovskis

Vyras 25-erių susileido pirmąją injekciją norėdamas atjauninti tuomet ir taip jauną savo veidą. Tačiau nuo to laiko jau aštuonerius metus nuolatos tobulina savo išvaizdą.

Botulino injekcijos, paputlintos lūpos, hialiuronas, kaip jis sako „šviežiasniam“ veidui. Adatomis badyti teko visą veidą.

„Taip, ir lūpas, ir skruostus, ir apatinio žandikaulio linija buvo daryta, ir įvairiausi chirurginiai siūlai į skruostikaulius. Jie patempia veidą“, – pasakoja vyras.

„Šitas tai du kartus per savaitę operuojasi“, – taip socialiniuose tinkluose su šiokia tokia pašaipa rašo Lauryno sekėjai. O meilė plastinėms operacijoms jau iš tiesų tapo vyro skiriamuoju bruožu. Todėl jį aplinkiniai kur kas dažniau vadina jo slapyvardžiu – Kenu Kačiu nei tikruoju vardu.

„Nemoku nei šokti, nei dainuoti, todėl pasirinkau darbą išryškinti kitų talentus“, – sako Laurynas, prieš keletą metų tapęs ir nuomonės formuotoju socialiniuose tinkluose.

Laurynas Dubrovskis

Kitas socialinių tinklų žvaigždes į padanges padedantis iškelti Laurynas sutinka, kad jų šlovė neretai, deja, būna labai laikina. Užtenka suklysti, patekti į kokį nors neskanų skandalą, ir visi tavo sekėjai išeis pas kitą dievuką.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją