Tačiau 41-erių vyras šiandien prisipažins, kad noras siekti karjeros ir didelės ambicijos iš jo pareikalavo ir didesnių aukų. Kaip, pavyzdžiui, žlugusią santuoką, apie kurią pašnekovas šiandien pirmąsyk atkleis visą tiesą.

Prieš trejus metus Jonas ir jo žmona, solistė Agnė Sabulytė patvirtino gandą, kad skiriasi. Daug kam ši žinia buvo netikėta. Juk tuomet jie buvo dar visai neseniai pasistatę gražų namą sostinėje. Du artistai augino visai mažiukus dukrą ir sūnų, o renginiuose visuomet laikė vienas kitą už rankos.

Buvo sunkus laikas, ir poros ne visos atlaiko tuos krizinius laikotarpius. Atėjo toks momentas, kai supranti, kad esame skirtingi, kad negalime būti kartu. Išsiskyrė net poreikiai kažkokie. Ir tada vyksta ta krizė, kai žmonės nori poroje gauti meilės vienas iš kito, švelnumo, bet neišeina.

Ne visiems išeina tą meilę gauti poroje, tą švelnumą gauti, supratingumą gauti. Vienas lyg to nori, kitas – kitko. Ir kai turi daug to alkio, tada pradedi ieškoti kitur, kas užpildo tą švelnumą.

Kas užpildo tą kažkokį supratingumą ir meilę, žavesį“, – tiesiai šviesiai gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja pašnekovas.

Jonas Sakalauskas

Jonas vaikus su muzika siekė supažindinti kuo anksčiau. Net jei jie ir nesirinks menininko kelio, muzika juk lavina jautrumą bei kūrybingumą. Todėl jo vaikai mokosi menų mokykloje – sūnus Dobilas – baleto klasėje, dukra Vakarė – smuiko.

Jis patikina išties nesantis tas savaitgalinis tėtis, kuris mato vaikus vos kelias dienas per mėnesį.

„Oi ne, aš vaikus matau kasdien, vežu į mokyklą, jeigu ne pas mane lieka nakvoti. Tikrai 4 dienas per savaitę, manau. Aš juos matau ir vakarais, ir savaitgaliais, ir atostogose. Aš manau, kad aš dabar būnu su vaikais netgi daugiau negu anksčiau būdavau, prieš skyrybas“, – sako operos solistas.

O kaip jam pavyko su buvusia žmona neįsiskaudinti, neįsivelti į konfliktus ir palaikyti gražius santykius?

Jonas Sakalauskas

„Aš nesu pretenzingas žmogus. Interesas yra vaikai. Aš niekam nenoriu blogo. Jeigu tu gyvenai su žmogumi tiek laiko, tai aš noriu tiktai geriausių dalykų žmogui. Ir skyrybos tada nieko nekeičia. Tiesiog tu nuoširdžiai nori auginti vaikus ir nori, kad vaikų mamai būtų gerai.

Gyvenimas bėga, ir kam čia pyktis. Aplinkui tiek priešų. Tiek priešų, kurie pasiruošę tau gerklę perkąsti. Tai ar reikia čia dar pyktis?“ – retoriškai klausia žinomas vyras.

Jonas Sakalauskas

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją