Nors moteris sako nė neskaičiuojanti, kiek tų finansų pareikalauja tokia jos išvaizda, tačiau patikina – vien kelios plastinės operacijos jau atsiėjo daugiau nei 20 tūkstančių eurų.

„Kai pagalvoji, jau gerą mašiną būčiau nusipirkus“, – sako pašnekovė.

Jei dauguma iš mūsų keliauja į šiltus kraštus pailsėti, tai sutuoktiniai grožio specialistai neseniai iš Turkijos grįžo pasigražinę. Justina – su nauja šypsena, o jos vyras Vytenis – su priaugintais plaukais.

O du žinomi grožio specialistai po vienu stogu, pasirodo, ne ką mažesnis emocijų užtaisas nei dvi scenos žvaigždės. Justina ir Vytenis tai skiriasi, tai taikosi. O dalis jų audringo gyvenimo prasprūsta ir į viešą erdvę.

Justina Partikė

Todėl žvaigždėms dabar irgi neramūs laikai. Kai neseniai į Partikų namus buvo iškviesti vaikų teisių specialistai, Justina prisipažįsta nemenkai įsiutusi. Tačiau patikina susitaikiusi, kad atėjęs žinomumas atnešė ne tik armiją gerbėjų, bet ir nekentėjų. Kurie ir parašė pranešimą teigdami, kad Justina su vyru tik linksminasi, o mažyte dukrele ir sūnumi nesirūpina.

Tačiau ar davė Justinai tie išvaizdos pokyčiai pasitikėjimo savimi, pakėlė savivertę? Kai grožis, šiaip jau, skonio reikalas.

„Kiekvienai moteriai duotų, kai tu kažkur jautiesi įkalinta, nesusitvarkai su savimi, atrodo ir stambėji nuo oro. Ir kai tu staigiai, per kokius 2–3 mėnesius kardinaliai pasikeiti. Tai tu labai pradedi savimi pasitikėti, tu pakeiti ir aprangą. Anksčiau apsimuturiuodavai, kad tavęs niekas nepamatytų.

Arba, pavyzdžiui, aš į Lietuvą vengdavau grįžti, tiesiog man būdavo gėda. Visi sakys, kad Anglijoje ji ten burgerius kemša. Tai pasitikėjimo savimi žiauriai trūko. Ir galiausiai aš atsimenu, kai pasižiūrėjau atsibudusi į save ir apsiverkiau“, – prisimena moteris.

Justina Partikė

Sakysite, ir kam gi visa tai? Justina jums atsakytų – jei nori būti žvaigžde, turi į save investuoti solidžiai ir atsakingai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)