Prieš penkerius metus Oksana kreipėsi į policiją dėl, kaip pati teigė, iš sutuoktinio patirto smurto šiuose gražiuose namuose. Tačiau jau po metų pasidžiaugė, kad santykių krizę jiems su Simu pavyko įveikti. Deja, galiausiai porai vis tiek nepavyko išsaugoti santykių.

Taigi, ar Oksana dokumentuose vis dar Jasaitienė?

„Vis dar, bet labai viliuosi, kad šie metai man padovanos tiktai mano pavardę. O pigios ir greitos skyrybos tik ne mūsų atveju, kuomet yra vaikai, kuomet yra kažkokios atsakomybės, turtas, tai pigios ir greitos nebūna. Nebent žmonės sugeba greitai susidėlioti taškus ant „i“. Kodėl pas mus šitiek laiko praėjo? Tai visų pirma dėl to, kad strimgalviais nelėkėme ir nepuolėme iš karto skirtis. Tiesiog vyras išėjo, laiko tikriausiai ir man reikėjo, kurio aš neturėjau. Daug dirbau“, laidoje „Kasdienybės herojai“ itin atvirai pasakoja žinoma moteris.

O gal ji Simą tiesiog išvarė iš namų?

„Ne, jis išėjo. Tai buvo jo noras ir sprendimas, jam komfortabiliau buvo šitaip padaryti. Juolab, kad tai yra ne pirmas konfliktas, o aš esu ukrainietiško kraujo. Tai natūralu, kad esu degtukas ir daugsyk save mokiau, kad negalima visko spręsti čia ir dabar. Reikia visas konfliktines situacijas išgyventi, luktelėti ir tik tada tas sprendimas būna subrendęs ir teisingas, kuris jau nėra lydimas kažkokių nereikalingų emocijų. Šį kartą viskas susidėliojo labai paprastai, lengvai, pragmatiškai, be kažkokių nereikalingų emocijų. Labai norėčiau gražių skyrybų ir to tikrai mielai siekiu. Bet viską parodys mano buvusio vyro norai“, neslepia laidos pašnekovė.

Kai prieš daugiau nei dešimt metų Simas Jasaitis skyrėsi su pirmąja žmona, grožio konkursų nugalėtoja, lietuviai su malonumu sekė naujienas ir skaičiavo svetimus pinigus. Nors sutuokiniai turtą pasidalijo per pusę, tuomet ne vieną nustebino sumos Simo sutuoktinei atiteko butas Žvėryne, kurio vertė tuomet buvo 650 tūkstančių litų, automobilis „Porsche“ ir daugiau nei milijonas litų grynaisiais. Simui du milijonai grynaisiais ir automobilis Mercedes Benz. Bei teismas Simui buvo priteisęs sūnaus išlaikymą kas mėnesį po 4,5 tūkst. litų iki jo pilnametystės. O teismams teko sumokėti dešimtis tūkstančių dėl turto dalybų.

Sakoma, kad kai nebelieka nuoskaudų sutuoktiniui, skyrybos būna daug lengvesnės. Oksana patikina linkinti savo vyrui gero gyvenimo, ir dėl praeities išgyvenimų nebepykstanti. Tad ko gero, jei teismai ir užtruks, tai tik dėl turto dalybų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)