„Man išvis svarbiausias dalykas, jeigu aš turiu draugą šalia, artimą žmogų, kad jis būtų visada už mane, su manimi, visada mane palaikytų, visada man padėtų, pagelbėtų, patartų. Juk kaip mes renkamės žmones, su kuriais būti kartu? Renkamės tą, kuriuo gali pasitikėti, tai yra nepaprastai didelė vertybė, nes jeigu tokio žmogaus neturi, tai tu esi vienas paprasčiausiai“, - laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo Rasa.

Ilgą laiką pora savo santykius slėpė, tačiau vieno renginio metu dainininkas viešai prisipažino Rasai ją mylintis.

Moteris neslepia - smagu, kai mylimas vyras pasiryžta viešai išpažinčiai žinodamas, kad bus daug dėmesio ir daug apkalbų.

„Tai žinoma, taip, labai smagu. Ir tai parodo, kad visa tai yra tikra, kai pasakoma ne vien tiktai už uždarų durų, o kai pasakoma ir viešai, tai yra labai svarbu“, - neabejoja renginių organizatorė.

Rasa Barauskaitė

„Lietuvoje reikia turėti drąsos gyventi taip, kaip nori. Ypač moteriai“, - sako Rasa ir patikina - lietuviai mėgėjai paauklėti kitus, kaip reikia gyventi.

Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys

O dabar, kai tik baigiasi renginiai, Rasa su mylimuoju lekia į Petro gimtąją Palangą. Kur, patikina, tampanti visai kita moterimi – įsisupusi į patogius drabužius ramiai leidžianti laiką.

Petras Daunys išgarsėjo televizijos projektuose – juose ir dainavo, ir šoko. O dabar dažnai atlieka savo programą ir renginiuose. Rasa patikina esanti pati didžiausia jo gerbėja. O mūsų laidoje Petras apie Rasą yra prisipažinęs: „Porsche“ ir naujų namų negaliu pasiūlyti, bet viskas priešaky.“

Rasa Barauskaitė

Rasa neslepia – kai esi nuolat matomas, rūpintis išvaizda tiesiog būtina. Todėl ji ėmėsi inovatyvaus verslo ir atidarė deguonies centrą „Oxy capsula“, kurioje atliekamos procedūros leidžia ne tik gerai atrodyti, bet regeneruoti organizmo ląsteles ir stabdyti senėjimo procesą.

Rasa Barauskaitė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)