„Atvirai pasakysiu man iškart ji labai patiko, nes labai protingai šnekėjo, labai dalykiškai ir šiaip labai gerai atrodė. Bet tu gi nepuoli iškart tik pamatęs gražią moterį. Reikėjo poros metų, turėjome sėsti ir pasišnekėti“, apie užgimusius jausmus savo komandos narei laidoje „Kasdienybės herojai“ atvirai prabilo dakaro žvaigždė Antanas Juknevičius.

Pradėdama dirbti Antano komandoje, Martina ėjo marketingo vadovės pareigas didelėje tarptautinėje įmonėje. Prisimena pradžioje labai neturėjusi laiko dar vienam projektui, bet nugalėjo aistra dakarui ir automobiliams. O kad tuomet ji būtų numaniusi, kad šis tarsi papildomas darbas virs ir asmeniniais santykiais bei šeima, kuri šiandien augina jau šešerių sūnų Matą.

„Galiu pasakyti, kad Antanas man patiko iš pirmo karto. Patiko tiesiog kaip žmogus. Labai šiltas, toks mielas, toks tiesiog prie žaizdos dėk. O po to dirbant, daug laiko praleidžiant kažkaip taip natūraliai gavos“, išskirtiniame interviu laidoje pasakoja Martina.

Antanui pasisekė, kad jis su Martina, kaip sakoma, kvėpuoja tuo pačiu oru. Tiksliau, tomis pačiomis dakaro dulkėmis. Nereikia nė sakyti, kad ištverti savaitę ir daugiau prie vairo kur kas lengviau, kai žinai, kad visai šalia tavęs laukia mylimoji. Ji lenktynes visada važiuoja kartu su Antanu.

Martina Antano komandos rinkodaros ir viešųjų ryšių specialististė. Taigi, mielos gerbėjos, galime jums atkleisti, kad parašyti slaptą mielą žinutę savo dievukui jokių šansų.

Po aštuonerių metų lenktynių dakare, šiemet Antanas jame nesivaržys. Tačiau kartu su Martina išbandys save naujame amplua Delfi auditorijai jie ruoš reportažus ir parodys dakaro taip, kaip turbūt nesugebėtų nė vienas žurnalistas.

„Mes galime atsidurti pačiuose karščiausiuose taškuose, ko negali paprasti piliečiai, nes jie neturi tiesiog techninio suvokimo, negali nuvairuoti iki tų vietų, negali kopomis užkilti ant keteros. Mes tą galėsime padaryti“, patikino Martina.

Tai kada vestuvės? Kokios jos bus? Kaip Antanui sekasi bendrauti su vaikais iš ankstesnių santykių?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)