Didžiulis užšalęs ežeras, aplink nė gyvos dvasios, o dideliame name besikūrenantis židinys, ir aplink lakstantis mažasis Matas, darželio rutiną mielai šiandien iškeitęs į šią užmiesčio ramybę. Pora dar turi namus ir Vilniaus senamiestyje bei Nidoje, bet patikina šioje sodyboje leidžianti kiekvieną laisvą savo minutę.

„Turėti gražią žmoną yra labai šaunu, bet labai šaunu turėti gražią ir išmintingą, protingą žmoną. Juk be teisingos moters gyvenime vyras sunkiai kažko pasiektų. Čia aš apie save. Turiu pakelti uodegą, kas daugiau tai padarys“, pristatydamas savo mylimąją laidoje „Kasdienybės herojai“ interviu pradeda žinomas lenktynininkas.

O šitaip bejuokaudami mes visi suprantame, kad kalbėdamiesi apie tokį spalvingą 48-erių lenktynininko gyvenimą, nepatogių klausimų tikrai neišvengsime. Antano biografijoje visa puokštė santykių, įvykių ir užgyvento turto.

Didžiausias turtas, be abejonės tai santuokoje užgyventi du sūnūs, tuomet iš buvusių santykių su drauge dukra. Na ir mažiausiasis pagrandukas, šešerių Matas. Taigi, jau galima įsivaizduoti, kad aistros ir santykių aiškinimosi buvo žinomo vyro gyvenime.

Antanas Juknevičius skina pergales tiek trasoje, tiek tarp moterų“ tokios dviprasmiškos antraštės prieš keletą metų mirgėjo žiniasklaidoje. O šiandien jis pirmą kartą atvirauja apie tai, kaip augina keturis savo vaikus, bei kaip sutaria su buvusia žmona ir sūnų mama, kaip bendrauja su vos pusantrų metų nei mažasis Matas vyresne dukrele Milda bei buvusia savo drauge, kuri vos prieš keletą metų dar dirbo Antanui priklausančio viešbučio Nidoje vadove.

„Bet gyvenimas negali būti tobulas nuo pradžių iki galo, mes visad jį šlifuojame ir ieškome to tobulumo. Ieškome, kaip tau yra gerai, paaiškina Antanas ir patikina prisiimantis atsakomybę už viską, kas įvyko. Žinau, kur mano kaltė buvo didesnė. Gal aš per mažai girdėjau. Aš per mažai suvokiau situacijas. Tai labai keičiasi. Dabar tose situacijose aš jau esu stiprus, bet atsiranda kitos situacijos. Bet reikia išmokti pripažinti, kad esi neteisus. Taip kad keliu rankas. Aš sakau: aš buvau neteisus. Mano tokia pozicija.

Dabar turime labai gražius santykius. Ir tai tu juos turi puoselėti kiekvieną dieną, nes jeigu nieko nedarysi, tai ir šitie gali sugriūti.“

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)