„Mums gerai sekėsi, mes turėjome daug pažinčių, gaudavome daug projektų. Žodžiu, mes tikrai labai daug dirbome. Viena iš priežasčių, kad mes tiesiog nepavežėme. Nors buvo laikas, kai mes linksminome žmones. Tikrai labai tikėjome visais „Keliais į žvaigždes“, „Žvaigždžių duetais“ ir visais tais projektais, kur manėme, kad tai yra labai faina“, taip laidoje „Kasdienybės herojai“ savo pasakojimą pradeda Laura Paukštė.

Ir galiausiai žinomi prodiuseriai patikinę supratę, kad visų pinigų neuždirbsi. O kaip greitai gali netekti šeimos, abu žino kuo puikiausiai. Dominykas ir Laura iš ankstesnių šeimų turi po jau suaugusį sūnų, ir patikina, dabar jų septynerių dukra Matilda auga kiek kitaip.

„Mūsų dukra dabar gauna gerokai daugiau mūsų asmeninio dėmesio, negu buvo su mūsų sūnumis, nes tuo metu mes darbe praleidome labai daug laiko.

Matilda auga truputėlį kitaip, nes ir tuos metus, kuriuos mes gyvenome Ispanijoje, mes visą laiką buvome trise. Kiekvieną mielą dieną, mes neturėjome nei senelių, nei auklių. Tad ji čia grįžus pasakė: žinote, kas buvo geriausia Ispanijoje? Kad jūs niekur nevažiuodavote“, prisimena Laura.

„Didelė laimė daryti tai, kur tu matai prasmę, ir už tai tau moka, kai tu gerai jautiesi darbe. Ir mes dabar atsidūrėme tame etape“, sako Laura apie jųdviejų sprendimą pradėti kurti dokumentinį kiną. O Dominykas pritaria kai jų gyvenime nebeliko nė vienos žvaigždės, kurios žinomi televizijos prodiuseriai nebūtų kalbinę, jie nusprendė, kad atėjo metas pokyčiams.

„Tas gyvenimo ritmas mūsų pasikeitė. Truputį požiūriai pasikeitė ir į darbą, ir į asmeninį gyvenimą. Mes daugiau dabar norime investuoti į savo gyvenimą, į pramogas, į mūsų santykius, ką mes veikiame kartu. Nes mes vienu momentu pamatėme, kad ir tas santykis dingsta, kai tu viską atiduodi darbui, pinigams ir projektams.

Jei ir atrodytų, kad viskas pavyksta, bet vis tiek įvyksta lūžiai ir kažkas nukenčia. Arba darbas, arba šeima, arba vaikai“, neabejoja sutuoktiniai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją