„Mes labai negailėdavome savęs. Tikrai. Ir negalėjome sau niekada pripažinti, kad pavargome, nors pavargimas ir išsekimas būdavo tikrai iki tiek, kad jau tu net kalbėti nebegali. O žmonės eina prie tavęs ir tu kalbi. Tu nenori būti nemandagus. Pasirodyti kažkaip blogai, nors tu esi pavargęs žemiau plintuso“, laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino Erika.

Tuo tarpu Merūnas patikina, kad kitose srityse dirbantiems aplinkiniams juos suprasti labai sunku.

„Mūsų aplinkoje vyko tam tikrų tokių nelaimių, ir mes stebėdami tai nusprendėme, kad reikia gyventi čia ir dabar. Jeigu kažko nori, nebegalvoti, tiesiog imti ir daryti“, patikina operos solistas.

„Kai tau kažkas nepavyksta, tu pradedi lįsti į save, galvoji, kokia tu lūzerė, kaip tu nieko nesugebi. Tada smengi dar giliau“, – itin atvirai apie pastarąjį gyvenimo etapą papasakos žinoma moteris.

Erika yra prisipažinusi, kad prieš daugelį metų sirgo depresija. Ir būtent lipimas iš šios būsenos ją išmokė rūpintis savimi.

Nepaisant to, kad dabar reikia itin daug investicijų Trakų rajone šiuo metu statomai šeimos sodybai, Vitulskiai prisipažįsta šiuos metus paskyrę atsiminimų ir patirčių kaupimui pavyzdžiui, šiemet daug keliavo, plaukiojo vandens motociklais, stovyklavo gamtoje, kūrė laužus ir miegojo po atviru dangumi, arba tiesiog visą dieną mirko ežere. Tiesa, toks laikas operos solistui kainavo itin daug.

„Renkantis darbus pinigai mums niekada nebuvo prioritetas. O viename projekte esu net pamiršusi paprašyti honoraro“, prisimena Erika ir patikina ji dievina televiziją, ir visur džiaugsmingai dalyvauja. Tuo tarpu Merūnas sako, kad jis šokių projektą atsimena kaip kokį blogą sapną.

Merūnas patikina, kad jam, kaip ir visiems operos solistams, į save investuoti tenka nuolatos.

„Jeigu operoje sutiksi atlikti vaidmenį, kuris bus per sunkus tavo balsui, tai bus tavo karjeros pabaigos pradžia“, – patikina Merūnas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)