„Man yra 42-eji, Eimantui yra 10 metų mažiau. Aš tikrai nesu nei Mis Lietuva, nei taip toliau. Tai akivaizdu, kad santykiuose yra kiti dalykai, kurie sugroja. Kita chemija ne grožis, ne finansinė padėtis“, laidoje „Kasdienybės herojai“ apie savo sužadėtinį prakalbo žinoma moteris.

Laura patikina anksčiau pati nemaniusi, kad santykiai per atstumą yra įmanomi. Tačiau jų trejus su puse metų trunkantys santykiai tik įrodo, kad įmanoma gyventi ir tarp dviejų šalių.

Išsiskyrusi vestuvių planuotoja būtent dėl tokio statuso daugybę metų Laura sulaukdavo įvairių klausimų. Tačiau prieš keletą dienų jos mylimasis Eimantas Palubinskas jai pasipiršo.

„Esu sulaukusi įvairių klausimų. Va kaip jūs planuojate vestuves, o pati esate išsiskyrusi? Tai taip, aš esu išsiskyrusi. Mes su buvusiu vyru turime sūnų Vytautą. Aš jį labai myliu, kaip ir visos mamos myli savo vaikus. Jis yra 14 metų, 188 cm ūgio, bet vis tiek yra mano kūdikėlis.

Man atrodo, Vytautas ėjo į antrą klasę, kai aš išėjau iš namų, o oficialiai išsiskyrėme daug vėliau. Nes kiekvienose skyrybose yra kažkuris ne visai laimingas, dėl to mes neskubėjome. Aš irgi nieko neskubinau. Galvojau, tegul apsiramina. Mes neišsiskyrėme dėl kažkokio kito žmogaus, kur reikėtų būtinai greit išsiskirti.

Mes, aišku, ir susituokėme gal labai ant karštųjų, susipažinome festivalyje. Labai išgyvenau dėl vaiko, kaip jis skyrybas išgyvens, nes aš pati tėvų skyrybas, man atrodo, kad išgyvenau labai lengvai. Be abejo, jis labai norėjo, kad gyventume kartu. Bet yra, kaip yra.

Dabar, kai yra Eimantas, aš su Vytuku šneku, sakau: nu va, tau yra pasisekę. Visi turi vieną tėtį. Tu turi du. Ir buvusiam vyrui kartais sakau: matai, skyrybos visgi išėjo į gera“, laidoje pasakoja L. Vagonė.

Laura patikina žinanti, kas yra darbas iki išnaktų, perdegimas ir pervargimas. Ir nors daugybę metų savęs netausojo, šiandien tapusi viena populiariausių vestuvių organizatorių bent jau žino, kad už viską gali padėkoti tik sau pačiai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją