Prieš devynerius metus įvykusios Jurgos ir jos vyro, verslininko ir fotografo skyrybos buvo plačiai aptarinėjamos visuomenės, apie jas rašė žiniasklaida.

„Jau praėjo nemažai laiko. Ričardas buvo pirmas rimtas vyras. Pirmi rimti santykiai mano gyvenime. Aš užaugusi be tėčio ir be brolio, ir kai išsiskyriau, supratau, kad aš nieko nesuprantu apie vyrus. Nes norint turėti stiprius santykius, tu turi pirmiausia labai gerai pats save suprasti. Ko tu ieškai? Ko tau reikia? Tie poreikiai keičiasi, kai tau 18 ir kai tu esi jau brandus žmogus.

Aš turėjau ir iki tol bandymų kurti santykius. Ir ne vieną visiškai nebijau to pasakyti. Nes būtent tai buvo būtinas procesas man pačiai susivokti, ko reikia, kas yra gerai“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako moteris.

Po skyrybų buvo manančių, kad du žinomi žmonės galimai pasuko skirtingais keliais, nes televizijos projektuose dalyvavusi Jurga galbūt turi kitą simpatiją. Tačiau šiandien Jurga sako, kad tos kalbos buvo taip toli nuo realybės. Jai naujų santykių paieškos buvo varginančios, ir ilgokai užtruko.

„Sunkiausia yra pripažinti sau, kad tu ieškai, perlipti per save ir užsiregistruoti pažinčių programėlėje“, sako Jurga.

Jurga neslepia per tuos devynerius metus po skyrybų jai ne kartą buvo nusvirusios rankos santykių paieškose. Ji neslepia, kad tai yra didžiulis išbandymas žmogaus savivertei, kaip nepradėti savęs kaltinti.

Šiandien fotografija ir komunikacija yra pagrindinės 52-ejų Jurgos veiklos. Bet ko gero labiausiai ją visi prisimena kaip reiklią ir kiek griežtą savo dukros Evelinos Anusauskaitės vadybininkę. Tris vaikus užauginusi Jurga neslepia vaikų talentų lavinimui išties skyrusi didelę dalį savo gyvenimo. Todėl kai sulaukęs pilnametystės išsikraustė jauniausias sūnus Haris, Jurga patikina turėjusi gyvenimą tarsi pradėti iš naujo.

„Jau užauginau tris savo vaikus, todėl man nereikia dar vieno. Man reikia vyro, su kuriuo jausčiausi moterimi“, sako Jurga.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)