Dainininkas gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako esantis puikus pavyzdys, kaip populiarumas jauname amžiuje susuka galvą. Kuomet nebevertini nei santykių, nei mylimų žmonių šalia.

Deividas ir Agnė susipažino projekte „Kelias į žvaigždes“. Dainininkas ir „Tina Dance“ kolektyvo šokėja iš karto krito vienas kitam į akį. Pora galėtų pasigirti jau keliolika metų besitęsiančia draugyste, jei ne jųdviejų išsiskyrimas.

„Po projekto tos krizės buvo visokios. Ir man nereikėjo žvaigždės šalia. Man reikėjo paprasto vaikino, kurį aš nuoširdžiai įsimylėjau. Draugystė tęsėsi ir norėjosi kažko daugiau. O Deividas dar buvo neapsisprendęs, ko nori. Tai mes tada pasukome skirtingais keliais, bet taip likimas sudėliojo, kad ir vėl susiėjome. Tai ta pertrauka mūsų atveju buvo labai į naudą: susidėlioti prioritetus, ko nori, ką myli, kur nori gyventi, ką nori ateityje veikti. Tai, kur esame dabar.

Bet nepraeina šiaip ta pertrauka. Vis tiek per tą laikotarpį atsiranda naujos pažintys.“, atvirauja Agnė.

„Po realybės šou to dėmesio buvo be proto daug, tai buvo sunku atsirinkti, su kuo nori būti“ prisimena Deividas.

Beprotiškai daug merginų rašė žinutes. Ir tos pagundos susuka galvą, kad tu tikrai negali atsirinkti, kuris tas dėmesys yra nuoširdus. Kartais reikia prarasti, kad suprastumei, ką turėjai.

Ir kai praradau, sužinojau, kad po tų dviejų mėnesių išsiskyrimo žmogus jau nebe vienišas. Tai iš tikrųjų kerta labai stipriai per galvą, susidedi visas savo mintis, savo norus. Ir supranti, kad iš tikrųjų nori turėti gražią šeimą, nori turėti žmogų šalia, su kuriuo nori susilaukti vaikų. Ir supratau, kad su Agne noriu praleisti visą savo gyvenimą“, prisipažįsta Deividas.

„Seniai praėję tie laikai, kai atlikėjas turi būti laisvas ir geidžiamas. Pažiūrėkite į garsiausius scenos žmones dauguma jų sukūrę šeimas ar santykius. Ir šiais laikais tai žmones žavi labiau nei vienišiaus etiketė“, sako Deividas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją