28-erių kaunietė sėkmingai kopė karjeros laiptais rinkodaros ir marketingo srityse, kai prieš metus sulaukė pasiūlymo iš vieno didžiausių Palangos viešbučio atvykti į kurortą ir užimti vadovės pareigas. Ir apversti savo gyvenimą aukštyn kojomis ji nusprendė per vieną dieną.

„Sulaukiau skambučio, ir skambutis buvo ar taip, ar ne. Pagalvojau, kad iš tikrųjų kodėl gi ne? Dar vienas šansas, iššūkis, galimybė ir įdomi sritis.

Iš tikrųjų aš gyvenime labai greitai sprendžiu darbinius reikalus. Juk galimybės pasitaiko ne šiaip sau, todėl reikia visas jas priimti. Iš pradžių buvo baisu, ar sugebėsiu. Nes visgi daug žmonių, kaip jie mane priims. Buvo tokių baimių tikrai. Naujas miestas. Aš juk grynakraujė kaunietė, Žalgirio arenoje koncertai mano gyvenimo dalis. Visi draugai, visas gyvenimas Kaune. O kas čia dabar bus? Išvažiuosiu į nežinomą miestą, kas čia manęs laukia?“, laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja pašnekovė.

O kaip vietiniai palangiškiai žiūrėjo į atvykėlę? Juk viešbutyje nemažai darbuotojų dirba ir po dvidešimt metų.

Ne paslaptis, kad jaunos dailios moterys, pradėjusios vadovauti dideliam kolektyvui, paprastai susiduria su krūva stereotipų. Indrė neslepia ir jai tik labai sunkiu darbu teko užsitarnauti žmonių pagarbą bei pasitikėjimą.

Moteris prisimena pradžioje ją tikrai yra sumaišę su viešbučio restorano padavėja.

Atrodytų, kam jaunai merginai vykti gyventi į ramų nedidelį kurortą, kuris vos pasibaigus vasarai ištuštėja. Tačiau Indrė džiaugiasi, kad Palanga ją labai maloniai nustebino.

Nors kurorte ilgą laiką buvo jaučiamos pandemijos pasekmės, tačiau Indrė patikina, kad šiemet lietuviai itin noriai lankosi pajūryje. Tačiau karas Ukrainoje, akivaizdu, veikia užsieniečių pasirinkimus. Nors ne be reikalo lietuviai šiemet skundžiasi, kad pajūryje kainos tapo tiesiog neįkandamos. Ir nemažai šeimų nebegali sau leisti net pietų ar vakarienės kavinėse.

O kaip atrodo gyvenimas Palangoje, kai esi ne poilsiautojas? Ir ką gi čia veikti šaltais žiemos vakarais? Su kuo pabendrauti prie puodelio arbatos?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją