„Taip, aš labai norėjau rimtų santykių. Labai norėjau, ir Viktorijos labai norėjau“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ atvirai pasakoja atlikėjas.

„Atlikėjas Mino nebeslepia savo širdies draugės ir skyrė jai dainą: dėl Viktorijos teko pakovoti“, tokios antraštės prieš ketverius metus mirgėjo naujienų portaluose.

Seksualumu dvelkiančiose fotografijose pora atrodė labai įsimylėję.

„Pats nežinau, kur ji dingo. Bet jai neužteko to, ką aš turiu, apibūdinkime. Aš apie viską. Aš manau, kad ji pabendravo su manimi tiek, kiek jai reikėjo pasibendrauti, pasibūti. Ir čia galbūt vėlgi įvyko tai, kad susižavėjo ne manimi, ne tuo Mindaugu, kuris gyvena Lietuvoje, o susižavėjo tuo Mino nuo scenos“, neslėpdamas kartėlio sako Mino.

Vyras teigė, kad sukūrė net 12 naujų dainų iš meilės Viktorijai ir neslėpė, kad nauja meilė įkvėpė jį tikram kūrybiniam pakilimui.

„Gerbėjai, kurie mane seka, jie visada žino, kokiai moteriai skirta kuri daina. Tos dainos turi paslaptis. Ir dauguma dainų mūsų autorinių iš tikrųjų turi šeimininkes“, – sako laidos pašnekovas.

O kaip išgyventi skyrybas, kai santykiai baigiasi ne tavo noru?

„Aš jau didelis berniukas, jau dabar aš taip nereaguoju. Dabar gal viduje kažkur gaila, nes, tarkime, aš to norėjau. Bet jau man nebe tie metai, kada aš galvočiau kaip nusigerti, nesikelti iš lovos, ir verkti kaip filmuose.

Dabar jau kitaip į visus santykius žiūriu. Kas, kad aš noriu. Mano noro neužtenka. Jeigu kitas žmogus nori kitokio žmogaus, kitokios gyvenimiškos aplinkos, nesvarbu kokios: ar finansinės, ar ten kažko, nes žmogus gal nenori Lietuvos kaime gyventi. O aš esu pririštas prie tos Lietuvos, prie savo darbo, prie savo gerbėjų, ir man būtų labai sunku viską nutraukti ir išvažiuoti gyventi kitur.

Ai, čia tik lietuvis dainininkas. Kokia čia ta žvaigždė? Čia tikrai ne pasaulinė žvaigždė. Iš jo nieko gero, tikrai jachtos nenupirks“, – sako Mino ir patikina – merginos šiais laikais yra materialistės, kreipiančios itin didelį dėmesį į vyro finansinę padėtį.

Mino šiandien atsargiai prasitaria, kad jo dėmesį traukia tik jaunos merginos, bent keliolika metų už jį jaunesnės. „Ir tam yra priežastis – aš svajoju apie šeimą, santuoką ir vaikus, todėl savaime suprantama, kad su bendraamže apie tokius planus būtų galima tik pasvajoti“, – sako pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)