Vaikščiodamas senamiesčio gatvėmis, Patrikas mosteli ranka į vieną ir kitą pusę jis turi nemažai nekilnojamojo turto prestižinėse Vilniaus vietose. O visai neseniai žiniasklaida paskelbė, kad jis su partneriu įsigijo išskirtinį teatrą „Legendos“. „Ką iš jo padarysime, bus dovana Vilniui“, prieš metus pamatęs už kone milijoną eurų parduodamą istorinį pastatą, pasakė Patrikas.

„Kitiems kaip gyvenime būna jie pakyla, tuomet labai stipriai nukrenta, paskui susibalansuoja, vėl kyla. Mes jau pradėjome iš pačios apačios, iš nieko. Ir kada jau buvai ten, niekada nenori grįžti. Mes tik žiūrime į viršų. Stengiamės, dirbame. Dėl to visi investuojame ir mūsų yra dideli planai“, taip gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ tiesiai šviesiai Patrikas kalba apie savo šeimą.

Patriko mama Dana Ribas žinoma gemologė ir vienintelė iš Baltijos šalių Izraelio deimantų biržos narė. O penkeriais metais vyresnis brolis Alonas taip pat prekiauja deimantais.

Tačiau jie tik dabar gali pasigirti tokiu geru gyvenimu. O prieš daugiau nei dvidešimt metų Dana savo gyvenimą pradėjo Izraelyje viena. Palikta vyro, su dviem mažais sūnumis, nemokanti kalbos.

Patrikas žiniasklaidai jau yra pasakojęs, kad jie gyveno taip skurdžiai, kad dirbti jis pradėjo dvylikos, o nuo patyčių mokykloje gintis turėjo kumščiais. Tačiau šiandien jis visai nesigėdija savo praeities ir netgi sako jo bendraamžiai iš turtingų šeimų toli gražu tiek nepasiekė, kiek jis.

„Jie taip ir liko svajotojais, kuriems nereikia stengtis dėl nieko. Jie nemoka susitvarkyti su iššūkiais. Jeigu ateina kažkoks sunkumas, žmogus neatsparus niekam. Tai kartais sunkumai gyvenime nėra blogai, jie padaro tave stipresniu“, sako pašnekovas.

Turtingų verslininkų vaikai dažnai su pavydu, o kartais ir sarkazmu vadinami auksiniu jaunimu, galinčiu sau leisti viską. Tačiau Patriko gyvenimas tikrai tokio neprimena. 26-erių verslininkas dirba 7 dienas per savaitę ir praktiškai neatostogauja.

Be to, nors Patriko brolis Alonas bei mama Dana taip pat prekiauja deimantais, visų jų verslai dirba atskirai, o tarpusavyje juos jungia tik garsi pavardė. „Mes šeimoje apskritai labai vertiname pinigus“, sako laidos herojus.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją