Laurynas televizijoje pradėjo dirbti vos dvidešimties. Pradžioje vedė televizijos laidas, tačiau šiandien patikina besidžiaugiantis, kad didžiąją dalį karjeros dirbo prodiuseriu. Kaip mėgstama sakyti pilkuoju televizijos kardinolu, kurio nemato, o gal net ir nežino žiūrovai, tačiau kuris priima visus sprendimus. Kitaip tariant, gali vieną žvaigždę atleisti, kitą priimti.

„O prodiuseris turi vieną unikalų išskirtinumą ir momentą, kad beveik visada gali rinktis, su kuo dirba, todėl mano žvaigždės niekada nesiskiria gyvenime nuo užkulisių. Tikrai neturiu žmonių, kurie kadre yra nuostabūs, o užkulisiuose kitokie.

Inga Jankauskaitė, ji jausminga visur. Nepatikli pražioje būna. Mes iš tikrųjų turėjome šiek tiek ragų apsilaužymo, kol atsirado pasitikėjimas vienas kitu. Bet tai gyvenimas. Ji tokia gyvenime.

Arūnas Valinskas, yra dygliuotas iš principo. Bet jis yra ir kadre toks pats dygliuotas, ir gyvenime. Kažkada gilioje jaunystėje, kai mes su juo susipažinome, gal net apsistumdėme viename renginyje“, prisimena L. Šeškus.

Laurynui įpykusios žvaigždės netgi yra viešai grasinusios paduoti į teismą, tačiau jis patikina, kad tai ir liko tik įžeistomis ambicijomis, o realiai nieko panašaus niekas nėra padaręs.

„Violeta ir Vilius Tarasovai įsitikinę, kad iš projekto pašalinti neteisėtai“ tokios antraštės prieš porą metų pasirodė po Lauryno Šeškaus sprendimo muzikiniame projekte šią porą pakeisti kitais atlikėjais. Tuomet Tarasovai tiesioginiame eteryje išsakė priekaištus prodiuseriui, kad šis sugadino jiems Velykas ir gerą nuotaiką.

Sykį vaikų laidoje komikas Olegas Šurajevas tiesioginės transliacijos metu taip pat leido sau paimprovizuoti, papolitikuoti, kai kuriuos žmones pavadinti idiotais, taip privertęs prodiuserį brauktį prakaitą tiesioginio eterio metu.

„Aš labai tikiu, kad tie, kam lemta, išeina į viešumą ir tampa žinomais. Tie, kas turi užsispyrimo ir energijos, ir lieka televizijoje“, sako pašnekovas ir neslepia čia ne mitas, kad televizijoje galima padaryti karjerą per lovą.

„Aišku, kad taip. Įmanoma tikrai ir per lovą, ir per skrandį, per visur įmanoma padaryti karjerą televizijoje. Nes supraskime, kad tai nėra objektyvu. Niekada nėra objektyvu.

Kad ir kaip norėtume, nėra objektyvaus kriterijaus, kaip turi kalbėti žmogus, kaip turi mąstyti, kaip turi atrodyti. Todėl visą laiką vienas iš tapimo žvaigžde, eterio veidu, faktorius yra buvimas laiku ir vietoje kažkieno akiratyje tuo metu, kai reikia priimti sprendimą.

Tai aišku, kad pirmiausia matai, kas yra lovoje, tada matai, kas yra prie stalo. Tada matai, kas yra kontoroje. Tada kas gatvėje. Tik kas iš to, kad tu pateksi į kadrą. Nes išsilaiko tik tie, kurie turi daug energijos, turi daug užsispyrimo.

Jeigu padarei per lovą karjerą ir staiga įjungei visą savo turbo režimą ir varai paskui 20 metų, nenuleisdamas energijos, savo talento ir visiems tavęs reikia, tai koks skirtumas, kaip tu tą karjerą padarei“, laidoje tiesiai šviesiai sako pašnekovas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją