Septynerių Gabrielė ir penkerių jos sesutė Deimantė kuo ramiausiai jaučiasi priešais kameras. Mat jų savo gyvenime jau yra mačiusios gerokai daugiau nei dauguma lietuvių.

Mergaitės jau turi savo socialinių tinklų profilius ir saujelę gerbėjų, bei yra papuošusios daugybės parduotuvių stendus ar žurnalų puslapius stilingose fotosesijose. Jos žino, ką reiškia po penkias valandas, o kartais ir visą naktį filmuotis arba dainuoti pilnutėlei salei arba tiesioginiame televizijos eteryje.

O štai jų mama Guoda Pareščienė patikina nejaukiai besijaučianti ir mielai liktų savo dukrų šešėlyje, bet vis dėlto laidoje „Kasdienybės herojai“ sutiko papasakoti, ko reikia, kad tavo vaikas taptų žvaigžde.

Jei daliai moterų dizainerių individualiai joms kurtos suknelės taip ir lieka neišsipildžiusia ir netgi neracionalia svajone, tai Gabrielei ir Deimantei tai jau įprasta. Mama Guoda patikina scenoje vaikams galioja tos pačios taisyklės, jos turi prikaustyti publikos dėmesį ne tik balsu, bet ir išvaizda, todėl kartais tenka šimtus ar tūkstančius kainuojantį drabužį pasisiūti net dėl vienos dainos.

„O taip, finansinė našta nemaža, nes yra įvairūs konkursai, kelionės, bilietai, suknelės, kurios tikrai turi būti išskirtinės ir dažniausiai ieškome jų pas dizainerius, arba yra siuvamos specialiai kiekvienam sezonui, kiekvienai dainai. Bet atsisakai kažkokių sau dalykų“, sako mama.

O kur dar puoselėjami mergaičių plaukai būtent jie ir didelės akys tapo jų sėkmės priežastimi, kodėl mergaitės susilaukė tokios sėkmės prekinių ženklų reklamose. „Aišku, svarbu ir tai, kad jos kantrios, mandagios, puikiai išauklėtos, todėl su jomis lengva dirbti“, sako Guoda.

Guoda neslepia vaikai ją pakeitė kardinaliai. Ir būtent motinystėje ji atrado save ir jaučiasi save realizuojanti kur kas labiau, nei kaip daugelis ambicingų moterų kildama karjeros laiptais didelėje įmonėje.

„Aš dirbau didelėje įmonėje „Mano būstas“. Buvau atsakinga už personalą, administravimą, dokumentų atrankas ir visa kita. Aš išėjau iš to darbo. Vis dėlto pagalvojau, kad nuo 8 iki 17 valandos tikrai jau nebegaliu dirbti. Norisi skirti efektyvaus ir produktyvaus laiko vaikams. Tai darbą palikau ir ugdau vaikus“, sako laidos herojė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją