Vyras patikina jei kas nors jam anksčiau būtų pasakęs, kad jis gyvens iš molio ir šiaudų savo rankomis statytame name, jis būtų tik nusijuokęs. Didžiąją dalį savo gyvenimo Olegas buvo sėkmingas verslininkas. Kaip prieš tai buvo teigiama žiniasklaidoje, Olegas kas mėnesį iš prekybos nekilnojamu turtu bei krovininiais automobiliais uždirbdavo net iki keliasdešimt tūkstančių eurų.

Olegas iki šiol su partneriu turi salą Latvijoje, tačiau patikina per kitus žmones labai daug investicijų ir praradęs. Todėl galiausiai spjovė į konkurenciją.

Olegas sako savo namuose gerai besijaučiantis, nes čia viskas jam artima. Sklypas jo močiutės, o namai statyti jo paties rankomis. Net vonia iš molio išlipdyta. „Kai viską darai savo rankomis, pradedi jausti tikruosius šeimos poreikius, nebelieka daiktų dėl statuso, dėl grožio, ir pasilieka tik tai, ko iš tikrųjų reikia“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

O įsipareigojimų ir buities rūpesčių Olegas turi išties nemažai. Ne tik dėl to, kad turi daug mokinių, bet ir savo keturis vaikus.

Olegui labai skaudu, kad pats prisidėdamas prie kitų žmonių laimingo gyvenimo kūrimo, pats savo šeimos išsaugoti nesugebėjo. Šiuo metu jis su žmona gyvena atskirai, o keturi jų vaikai turi dvejus namus. „Matyt, artimuose santykiuose man sunku išbūti be nuoskaudų ir pretenzijų“, svarsto Olegas.

Olegas sako, kad mes gyvename itin vartotojiškame pasaulyje, kuriame viską, ko tik užsimanome daiktus, maisto, galime gauti vos per kelias minutes. „Mes susitelkiame į rezultatą, ir nebelieka mėgavimosi procesu. O kai nėra pinigų, įsijungia kūrybiškumas“, sako vyras.

Olegas neabejoja viskam, kas vyksta žmogaus gyvenime, yra priežastis. Ir visi sunkumai kažko mus išmoko, todėl nereikia skubėti spręsti kitų žmonių problemų.

„Kartais liga ar ramus gyvenimo etapas gali daug daugiau žmogų išmokyti, nei malonumai ir perdėtas aktyvumas“, neabejoja Olegas.

Laidoje Olegas atvirai kodėl jam pačiam nepavyko išsaugoti savo santuokos ir nusprendė su žmona gyventi atskirai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją