Tokios stiprybės ir ištvermės iš Justinos galėtų pasimokyti kone kiekvienas vyras. Šiandien žinoma prodiuserė atvirai apie tai, kaip ekstremalus gyvenimas koreliuoja su asmenine laime.

Bet pradėkime 36-erių Justinos istoriją nuo pradžių. Atsiradusi kino pasaulyje, Justina iškart turėjo didelių ambicijų. Būdama vos dvidešimt penkerių, ji išvyko dirbti į milijonus žiūrovų visame pasaulyje turintį „Nacional Geographic“ kanalą, kurti dokumentinio kino. Šiandien ji prisipažįsta, kad tai buvo pirmieji sunkūs išbandymai jai, jaunai merginai.

„Pasėdint kur nors Arktyje arba kad ir gilioje Rusijoje, areštinėje, yra buvę ir taip. Arba kalnuose, pavyzdžiui. Ir visą laiką be žinojimo, kada tu grįši, panirus į pusnis iki pusės. Šitai su asmeniniu gyvenimu tikrai niekaip nesuderinama.

Todėl, kad tu visą laiką išvykęs esi, tu visą laiką esi ekspedicijoje. Nežinai, kada grįši. Be to, šis darbas yra ir pavojingas, jeigu tu, pavyzdžiui, filmuoji baltuosius lokius, nuolat skraidai sraigtasparniu kalnuose.

Aš iš to darbo išėjau realiai prieš kurdama šeimyninį gyvenimą, nes jis neįmanomas yra ten dirbant“, laidoje „Kasdienybės herojai“ apie gyvenimo pasirinkimus ir nuotykius pasakojo žinoma prodiuserė.

Tiesa, reikia paminėti, kad Justina ilgai nesutiko duoti interviu ir tikino nieko labai įspūdingo gyvenime nenuveikusi. Bet mums pasirodė kitaip.

Kodėl Justinos santuoka vis dėlto vos po dvejų metų sužlugo? Ir kodėl tapimas šaule itin pakeitė jos gyvenimą? Ar tikrai Justina yra pasiruošusi bet kada vykti į Ukrainą?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją