„Aplinka man buvo įteigusi, kad aš negaliu būti laiminga, kai esu tokia. Va tokia, nestandartinė. Aš nesu draugavusi nei su vienu berniuku. Mano vyras buvo mano pirmasis vyras, kai man buvo 25 metai“, sako Violeta ir patikina tik dabar pradėjusi jaustis graži.

„Taip, kai jau moteriškė suvokia, kad ji yra graži ir patiki tuo, tada ir aplinkiniai pastebi ir sako: taigi jūs graži. O kur jūs buvote, kai man buvo dvidešimt? Dabar aš pati žinau, kad aš graži, nes aš suvokiau, kad graži esi tada, kai esi laiminga ir spinduliuoji pasitikėjimu savimi. Kai tu darai viską, kad tu būtum rami.

Todėl į dvidešimtmetės laikus grįščiau nebent, jei su automatu mane nuvarytų ir aš neturėčiau galimybės pabėgti. Pamenu, kai vienas dėstytojas studijų metais per paskaitą sako: dabar jūsų gyvenime yra pats nuostabiausias laikotarpis. Sėdžiu, galvoju, žinok š...

Tai, kas toliau bus, jeigu aš dabar taip jaučiuosi. Egzaminai, nėra pinigų, batai suplyšo. Jei aš tokia nelaiminga, man taip negera, tai kas bus toliau?

Tai aš ir sakau tiems žmonėms, kai kokia 50-metė sako: viskas, mano gyvenimas baigėsi. Aš tegaliu pasakyti, kad: viskas, mano gyvenimas tik prasidėjo. Aš turiu tokių planų į ateitį. Ir nesakau, kad aš nespėsiu“, patikina laidos herojė.

Violeta dvejų metukų atsikraustė į savo butą Subačiuje ir niekada jo ilgam nebepaliko.

„Viskas, ką užgyvenau per gyvenimą, tai du nuostabūs sūnūs, ir man to pakanka“, sako Violeta ir patikina visada gyvenusi kukliai, nes ką uždirbdavo, viską skyrė sūnums.

„Visą gyvenimą buvau stora ir visą gyvenimą bandžiau sukūsti“, rodydama salotomis nukrautą šaldytuvą prisipažįsta Violeta.

Tačiau mus Violeta pavaišina savo rankomis gamintais virtinukais su varške. „Gardinkite juos ne grietine, o graikišku jogurtu, ir tikrai nesustorėsite“, sako pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją