„Kiti sako, kad esu šio miestelio simbolis. Nežinau ar tikrai, bet jaučiu, kad šiems žmonėms aš esu sava ir jiems aš nesu žmogus, kuris tupi televizoriaus dėžėje. Jiems aš esu Trečiokaitė, kuriai turi sakyti pastabas ir jie gali tą daryti, nes jie matė, kaip aš augau. Ir aš leidžiu jiems tikėti, kad tai mane veikia“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako šypsodamasi sako aktorė.

Koks paradoksas Violeta išgarsėjo televizijos laidose kurdama humoristinius personažus, tačiau galiausiai metė darbą televizijoje. „Aš nebenoriu juokinti žmonių“, sako žinoma aktorė ir patikina nebenorinti savęs tapatinti su senaisiais vaidmenimis.

Violeta su liūdesiu prisimena, kaip univeritete laikydamas baigiamuosius režisūros egzaminus, sūnus jos paprašė, kad mama neateitų.

Violeta patikina visą gyvenimą buvusi nepagydoma darboholikė ir niekada nemokėjusi pasakyti „ne“. Priimdavo kone visus pasiūlymus koncertuoti, vykti į privačias šventes, patikina save deginusi ir alinusi. Tačiau galiausiai pakeitė požiūrį ir netgi atsisakė pelnigiausio savo darbo vestuvių vedimo.

„Todėl, kad aš nematau ten savęs. Amžius daro savo“, sako pašnekovė.

Vietoje to, Violeta pradėjo vėl mokytis, ir atėjus šešiasdešimtmečiui gavo dar vieną magistro diplomą.

Violeta sako dabar leidžianti sau nors ir keliems mėnesiams mesti darbus ir išskristi pas sūnų į Angliją ir mėgautis močiutės pareigomis. Šį jos požiūrį, neslepia, labiausiai suformavo pandemija.

„Mano liežuvis man didžiausia dovana ir didžiausias priešas", sako humoristė.

Būtent jis padėjo humoristei išgarsėti ir užsidirbti, tačiau nemokėjimas patylėti taip pat nemenkai pagadino gyvenimą. O šmaikštus įvaizdis neretai tebuvo kaukė, slepianti skausmą ir nepilnavertiškumo jausmus.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)