Metams bėgant, Samo sceninis įvaizdis, galima sakyti, nepasikeitė, o štai asmeninis gyvenimas patyrė pačių didžiausių išbandymų. Apie praeities išgyvenimus ir pirmąsias savo skyrybas Saulius ko gero tik dabar gali atsisėsti ir ramiai papasakoti.

Vyrui teko priimti skaudų sprendimą – palikti Joniškyje savo žmoną, kuri turėjo priklausomybę alkoholiui, ir vienam apsigyventi su sūnumi ir dukra.

„Buvo tokie dalykai. Manau, kad čia, Lietuvoje, daug kas yra su tais dalykais susidūręs. Ne tik Lietuvoje. Tokių žmonių problema yra ta, kad nejučia įkrenta į šitą reikalą ir praranda visiškai realybės jausmą. Bet vistiek negali visi kentėti dėl to. Todėl turėjau priimti labai rimtus sprendimus ir pasiimti vaikus, kurie dar buvo mokyklinio amžiaus ir reikėjo juos ir prižiūrėti, ir auginti, ir kad baigtų sėkmingai mokyklas bei išeitų į gyvenimą. Tokį sprendimą prisiėmiau“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja žinomas vyras.

Žmonai skęstant alkoholio liūne, Samas patikina matęs, kad privalo gelbėti save ir, žinoma, vaikus nuo tokio gyvenimo ir tokios aplinkos. Taip jis su sūnumi ir dukra paliko provinciją.

Šiandien galime pajuokauti, o gal ir padaryti prielaidą, kad jau daug metų viena didžiausių ir sėkmingiausių prodiuserinių kompanijų „Tangomanija“ atsirado būtent todėl, kad nuslobus „Bix“ populiarumui, Samui reikėjo kažkaip išmaitinti vaikus.

Po kurio laiko Samas vėl sukūrė šeimą, ir dabar yra jau trijų vaikų tėvas. O savo šeimyninį gyvenimą su žmona Kristina vadina išties puikiai susiklosčiusiu.

Pats Samas jau 16 metų nevartoja alkoholio. Jis dabar džiaugiasi atradęs arbatos ceremoniją. 58-erių vyras ne tik kur kas jauniau atrodo, bet ir puikiai jaučiasi.

„Aš dažnai nebūnu savaitgaliais su šeima, retai einu į miestą pasivaikščioti, nes koncertuoju arba ruošiu laidas televizijai“, – sako Samas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)