„Kartais moteris gali uždirbti daug pinigų, turėti visko, ko, atrodo, gali reikėti laimingam žmogui. O viduje jaustis blogai ir nepasitikėti savimi. Dažnai net nejauti, kaip įsiveli į toksiškus santykius, kuriuose yra gniuždoma tavo savivertė. Taip, aš iš tikrųjų buvau tokioje situacijoje, kada kitas žmogus moka sukurti tokias aplinkybes, tokias situacijas, kad tu jautiesi iš tikrųjų kalta ir viską blogai daranti. Tave įtikina, kad jei pasistengsi, elgsiesi geriau, viskas pasikeis ir tada jau viskas bus gerai. Tokie žmonės žino, kaip elgtis ir kaip padaryti, kad jaustumeisi dėl visko kalta tuose santykiuose“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinoma mergina.

Verslininkų dukrai auksinio jaunimo etiketė jau seniai, kaip sakoma, nelimpa. 24-erių mergina turi du savo grožio salonus sostinėje, kurie sėkmingai veikia jau ne vienerius metus. Šiandien ji nebebijo pripažinti, kad visuomenėje dažnai pavyzdine pavadinta jos šeima tokia nebuvo. O tėvų skyrybos jai su seserimi, natūralu, buvo skausmingos, tačiau pamokančios.

„Ypač mergaitėms tai suteikia labai daug stiprybės suprasti, kad santuoka ir santykiai neturi būti kančia, laukimas ar kentėjimas, ir tu, kaip moteris, tikrai gali paimti ir padaryti tą žingsnį dėl geresnės savo ir galų gale vaikų vidinės būsenos. Mano nuomone, yra geriau, kai tėvai išsiskiria, negu kai vaikas auga ir mato toksišką aplinką ir blogą santykių pavyzdį, kuris gali sutraumuoti dar labiau“, sako verslininkė ir visažistė.

Milita įsitikinusi niekada nevėlu suimti save į rankas. Tiksliau stiprinti savivertę, atpažinti vaikystėje išmoktus santykių modelius ir stengtis jų nebekartoti.

Dabar Milita draugauja su dvylika metų vyresniu vyru, kurio kol kas viešai nerodo. Mergina patikina neskubinanti įvykių, juk ir apsigyveno kartu tik po metų draugystės.

„Sakiau, jau kai prie altoriaus stovėsiu, tai vat tada jau jį ir pamatysite. Bet anksčiau tikrai nematau prasmės ir nematau tam reikalo. Toks kraštutinis demonstravimas tų tobulų santykių visgi, mano nuomone, atvirkščiai, rodo tokį šiek tiek silpną santykį.

Aš esu atsargi dėl santykių ir labai racionali, apmąstanti ir pasverianti daug dalykų. Aš, sakykime, tikrai negaliu sakyti, kad esu tokia 100 procentų pasitikinti vyrais. Mokausi būti santykyje. Mano dabartinė draugystė tokia, sakykime, yra labai žmogiška, natūrali, banguota. Kartais gerai, kartais blogai“, sako Milita ir patikina jie su mylimuoju labai skirtingi žmonės.

„Tik pasikeitus tam tikriems dalykams, tu gali iš tikrųjų suvokti, kaip buvo blogai“, ką laidoje sakydama šiuos žodžius turi omeny žinoma mergina?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją