„O jūs galite pasakyti, kas galėtų pakeisti išėjusį Vytautą Kernagį? Jis buvo toks vienintelis unikalus savo srityje. O Vytautą Šapranauską, Vytautą Šerėną? Ir kai ateina jaunimėlis ir sako jau šitas užsisėdėjęs. Ne jiems spręsti, nes sprendžia žiūrovai, kurie įsijungia tuo metu tą laidą, kurią mes kuriame su kolega.

Atvirai šnekant, pagal kiekybę dabar televizijoje rodomų laidų ir produkcijos, mes, ko gero, esame jeigu ne pirmi, tai tikrai pirmame trejete. Kodėl? Todėl, kad į mus kreipiasi televizijos arba užsakovai, nes jie mato ne kažkokį jaunimėlį, kuris mums sako šitie jau blogi, jie jau praktiškai mirę, bet dar nepakasti. Čia kaip ir Trumpas apie Baideną pasakė per rinkimus šitas kandidatas jau miręs, tik dar pats to nežino.

Tai va, taip ir jiems atrodo, kad šie žmonės jau užima jų vietas. Ne, jie užima savas vietas ir dirba jose. O šiais laikais, kai yra tiek daug televizijų, platformų rodyti savo turinį, tai jūs tik darykite. Bet jie, atsiprašant, tingi pakelti subines nuo sofų, tai sėdi ir graužiasi: nu kodėl manęs niekas neima. Todėl, kad jūs nieko nedarote, nesugebate ir neišeina. Jūs gyvenate su pretenzijomis tiems kitiems, kurie daro. Pretenzijomis ir pavydu“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

Portalas „Delfi“ kasmet skelbia įtakingiausių visuomenės veikėjų sąrašus. Pernai lietuviai Arūną Valinską išrinko įtakingiausiu asmeniu tarp popkultūros atstovų. Tačiau kaip jis mano, kodėl tuose sąrašuose moterų atsiduria gerokai mažiau nei vyrų?

„Galimybės yra kaip ir vienodos, o šansai jas įgyvendinti vis dėlto yra skirtingi. Vien todėl, kad moterys turi dar ir tokią gamtos duotą privilegiją ir pareigą gimdyti ir auginti vaikus.

Netgi tai jau išima iš jų gyvenimo nemažą dalį ir būtent tuo metu, kai reikia daryti karjerą, ir tada moterys tikrai renkasi. Yra tokių, kurios suderina motinystę, gimdymą su savo karjera, jomis aš labai žaviuosi.

Todėl moterų televizijos pasaulyje tikrai labai reikia. Bet pasąmonėje, kai pasižiūri, kokie keliami reikalavimai moterims, atėjusioms į kadrą ir vyrams reikalavimai skiriasi. Nereikia neigt“, neslepia A. Valinskas.

Nuo šiol Delfi Plius prenumeratoriai kiekvieną mėnesį gali skaityti Arūno tekstus įvairiomis temomis. „Labai džiaugiuosi, kad pas mus atsiranda vis daugiau mokamo, tačiau atrinkto ir kokybiško turinio“, sako žinomas vyras.

Arūnas Valinskas apie garbingą jubiliejų, influencerius ir savo karjerą. Kodėl jis Oksaną Pikul vadina protinga, visai nepateisinančia kvailos blondinės įvaizdžio? Kokie susitarimai galioja Valinskų poroje? Kokius populiarius šalies žmones jis laiko kvailiais ir šarlatanais?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)