Tačiau šiandien Àsta moka taip mėgautis gyvenimu dar ir dėl to, kad ji žino, ką reiškia jausti didžiulę baimę dėl savo sveikatos ir ateities. Šiandien ji pirmą kartą prisipažįsta serganti itin sunkia ir klastinga liga.

„Skydliaukės sutrikimas mane tikrai užkankinęs buvo. Tai buvo tiesiog užleista liga, kurios aš nuo pirmųjų simptomų nepažinau. Tiesiog, sakykime, labiau nerviniesi, toks dirglus daraisi. Man labai staiga pradėjo vystytis Greivso liga. O Greivso liga yra tikrai baisi, ypač žmogui, kuris yra žinomas. Man pradėjo keistis akys, veidas.

Tai buvo kažkoks košmaras. Atrodo, kad kažkas įlindo į mane ir darko. Greivso liga gali išsivystyti į tokią būseną, kada akių išverstakumas bus tokio didelio lygio, kad nebus galima sugrįžti atgal į pradinę būseną. Tai buvo baisiausia ligos dalis.

Ši liga gydoma ilgai, o kadangi aš dalyvavau projektuose, negalėjau jų nutraukti ir pradėti gydymo. Ką galbūt reikėjo padaryti, galbūt tai buvo ženklas, kad reikia sustoti, išmokti pasakyti „ne“ ir truputėlį atsitraukus užsiimti sveikata, nes iš tikrųjų projektas po projekto nualina organizmą, laidoje „Kasdienybės herojai" pirmą kartą apie savo sveikatą taip atvirai papasakojo žinoma moteris. Ir mes visi turime paveldimų ligų, kažkur jos tūno ir jeigu gyveni nekenksmingą gyvenimą, ji gali neišlįsti iki gyvenimo pabaigos.“

Jau daug metų lietuviai dainininkę stebėdavo įvairiuose televizijos muzikiniuose projektuose „Chorų karai“, „Supermiestas“, „Dainuok mano dainą“, taip pat televizijos šokių projekte visur Asta atrodė pasitempusi, maksimaliai pasiruošusi ir tiesiog švytinti. Tačiau ji prisipažįsta greitas gyvenimo tempas, scena ir stresas galėjo būti lemiami veiksniai, pažadinę jos ligą.

Kodėl dainininkė itin skaudžiai išgyveno skyrybas su dukrų tėvu, „Žas“ atlikėju Linu Zarecku? Kaip jaučiasi gyvendama Alytuje, ir kodėl jai dabar ypatingas gyvenimo etapas?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)