„Taip likimas lėmė, kad mes su vyru jau nebekartu. Ir čia bus, aš žinau, didelis šokas. Ypatingai žmonėms už Atlanto, nes mes buvome tokia ideali pora visus metus. Mes tikrai buvome. Daug metų“, laidoje „Kasdienybės herojai“ prabilo Gailė Asačiovaitė, geriau žinoma sceniniu Aldegundos slapyvardžiu.

„Tai yra pati sunkiausia, skaudžiausia patirtis gyvenime. Kaip ji gali būti lengva, kai tu žmogų mylėjai, dalinaisi su juo viskuo. Viskas, kas tavo, yra jo. Viskas, kas jo, yra tavo. Ir tuo labiau iš meilės gimė trys nuostabūs vaikučiai. Aš neįsivaizduoju, kam tas gali būti lengva. Aš netikiu. Čia yra sunkiausias dalykas ir atsakingiausias sprendimas, koks tik gali būti“, – sako Aldegunda.

Moteris neslepia, kad ir vaikai šią žinią priėmė išties skaudžiai. Ji neabejoja – nėra vieno tinkamo laiko tokiai žiniai. Net paaugę vaikai išgyvena sunkiai tėvų skyrybas.

„Ne, nėra visiškai tinkamo meto. Nei skirtis, nei pranešti apie tai. Man šis sprendimas brendo labai ilgai. Labai ilgai. Aš labai gerai supratau, ką turėjau ir labai tą vertinau. Ir po šiai dienai vertinu. Aš niekada apie Kęstulę, niekada nepasakysiu blogo žodžio. Nuoširdžiai“, – apie savo beveik 30 metų vyresnį sutuotinį sako moteris.

Aldegunda ir JAV gimęs bei užaugęs Kęstutis susitiko už Atlanto. Draugystė rutuliojosi dideliu greičiu, jos išrinktasis, prieš tai jau turėjęs santuoką, atrodė subrendęs, patikimas vyras, su kuriuo toli nuo Tėvynės gyvenimą iš naujo pradėjusi kurti lietuvė jautėsi išties saugi.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)