Jau nemažai metų Violeta Repčenkaitė kviečia moteris į Maltą ir organizuoja sąmoningumo stovyklas. Savaitę ar dvi grupelė praleidžia kartu su Violeta lanko paskaitas, valgo sveiką maistą, keliauja po salą.

Violetai pikti komentatoriai neretai prikaišioja jos asmeninio gyvenimo sunkumus neva ji, sąmoningumo stovyklų organizatorė ir moterų įkvėpėja, pati nesusitvarko savo gyvenimo juk neseniai išsiskyrė trečią kartą. Tačiau Violeta patikina, kad neturėti problemų negali būti nei vieno žmogaus tikslas juk jos neišvengiamos. Bet kaip tu į jas reaguosi, kiek jausi streso, tam galima pasiruošti.

„Kažkuri mano draugė tokį atnešė gandą ko aš ten galiu mokyti kitus, jeigu pati 3 santuokas turiu. Bet aš niekada nemokau žmonių, tarkime, santykių meno su vyrais. Ar būti geresne, negu tu esi. Ne, čia visiškai ne mano erdvė. Ką mes darome, tai mes tiesiog padedame žmogui atkurti ryšį su savimi ir gamta. Tai visiškai du skirtingi dalykai.

Man svarbi ta asmeninė laimė ir ramybė, kuri nepriklauso nuo jokio vyro. Ir tai nėra kažkokie mokymai, kur save kažkaip turi pateikti. Ne, tai darbas su savimi. Tai yra savęs pažinimas per ajurvedą, per gamtos taisykles. Jokios mistikos, viskas yra paprastai.

O mano asmeninis kelias trys santuokos, mano kažkokie skuboti pasirinkimai tai visiškai nesusiję su tuo, ką mes veikiame stovyklose. Tai yra visiškai mano asmeninės kelionės dalis, mano patirtis ir mano kaip žmogaus kažkokie pasirinkimai“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Prieš pat pandemiją Violeta Maltoje išsinuomojo didžiulę vilą ir įkūrė joje dvylikos kambarių svečių namus. Atrodė labai racionalus sprendimas, juk pas Violetą į jos stovyklas moterims nuolat atvyksta nemažai žmonių.

Tačiau dėl koronos viruso užsidarius sienoms, Violeta patikina turėjusi nemažai padirbėti ir priimti apsigyventi šeimas ilgesniam laikui, kad nepatirtų didelių finansinių nuostolių.

Violeta džiaugiasi, kad modelio darbas niekada nebuvo jos pagrindinis pajamų šaltinis dėl to ji visiškai nebijo senti. Vasarą keturiasdešimties sulauksianti Violeta iki šiol dirba su pasaulyje žinomais prekių ženklais ir fotografuojasi reklamoms.

Violeta patikina gyvenime nedaranti to, ko nenori, ir tai laiko didžiule prabanga. Jau ir nesuskaičiuoja, kiek yra atsisakiusi, pavyzdžiui, pelningų reklamų pasiūlymų. „O ir visi kiti dalykai sąskaitų apmokėjimas, stovėjimas eilėje manęs visiškai neerzina“, sako Violeta.

„Reikia besąlygiškai priimti kitą žmogų ir nenorėti jo keisti, tik tada santykiai bus gražūs“, laidoje pasakoja žinoma lietuvė. Modeliu ir televizijos laidų vedėja daug metų dirbusi Violeta patikina labai gerai žinanti, kas yra nenuoširdus vyrų dėmesys.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)