54-ejų Aleksandras Pogrebnojus į interviu atvyksta su mokyklinuku sūnumi Mykolu. Dizaineriui praėję beveik dveji pandemijos metai nebuvo baisūs, nes jo kuriami drabužiai sportui itin populiarūs ir tarp profesionalų, ir tarp sporto entuziastų. Tačiau širdyje kol kas štilis. Neseniai prisipažinęs apie draugystę su gerokai jaunesne lietuve iš Paryžiaus, šiandien žinomas vyras tegali konstatuoti santykių baigtį.

„Tai, kad visos mano žmonos arba draugės buvo gražios, tai natūraliai gavosi. O kam man draugauti su baisia ir durna, jeigu galima su gražia ir protinga, gal ir truputįisteriška, bet nieko baisaus.

Vyresnės turi dar bagažą visokių liūdnumo, išsiskyrusios tris kartus. Aš nežinau, kas geriau ar kraštutinumas jaunystės ar depresyvi vidutinio amžiaus krizė“, svarsto pašnekovas.

O jausmų jaunoms ir gražioms savo gyvenimo moterims Aleksandras niekada nesigėdijo išreikšti. Net ir šeimyninius konfliktus jam spręsti teko viešai. Antrąją žmoną Salomėją kvietė sugrįžti į namus viešai per savo kolekcijos pristatymą. O sūnaus mamai Monikai iškvietus policiją po konflikto namuose, teko ilgai viešai aiškintis, ar jis tikrai nemušė savo mylimosios.

Prieš keletą metų Aleksandras pradėjo kurti sportinę aprangą profesionalams ir mėgėjams. Ir šis žingsnis dizaineriui labai pasiteisino. Juk dabar aktyviai leisti laisvalaikį ir judėti tapo kone didesne mada ir dažnesniu pasirinkimu, nei iki paryčių naktiniuose klubuose gerti alkoholį.

Aleksandras nebijo būti tiesmukas, ir atvirai sako ankstesnės Olimpiečių aprangos priminė konservuotų žirnelių reklamą. O tarp Eurovizijos dainų konkurso dalyvių prastai atrodančių išvis nemažai.

Aleksandras sako niekada Lietuvoje nejautęs konkurencijos. O apie stilistus ir dizainerius, kurie reiškiasi tik socialiniuose tinkluose, turi savo griežtą nuomonę. Aleksandras neretai pašiepia socialinių tinklų žvaigždes, vadinamus influencerius. „Mes pervertiname juos ir jų populiarumą, nes jis laikinas“, sako dizaineris.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)