34-erių teniso treneris jau susikrovė lagaminus ir visai žiemai, kaip ir kasmet, išskrido į Tenerifę. O vasaras jis leidžia Palangoje. Juk mokyti žaisti tenisą galima visur. Simas nelaiko savęs itin prieraišiu. Patikina gerai besijaučiantis ten, kur yra, net ir svetimoje šalyje, toli nuo namų.

Draugysčių su žinomomis gražuolėmis Simo biografijoje ne viena. Anksčiau Simas draugavo su žinoma Lenkijos manekene Ola Kędrzynska, su televizijos laidų vedėja Gintare Gurevičiūte, o dabar influencere Ieva Swan.

„Kaip jūs įsivaizduojate, kaip man sutikti bibliotekininkę ir su ja pradėti draugauti, jeigu aš į biblioteką neinu, ką?" laidoje „Kasdienybės herojai“ klausia pašnekovas.

Pernai Lietuvos pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad skiriasi Artur Swan ir jo žmona Ieva. Pora buvo itin mėgstama tarp sveiką gyvenimo būdą propaguojančių lietuvių du jauni, sportiški sutuoktiniai socialiniuose tinkluose negailėdavo patarimų lietuviams, ir taip pelnė tautiečių palankumą. Netrukus po žinios apie skyrybas, Ieva su Simu Kuču prisipažino esantys pora. Ir tuomet visi, kas tik netingėjo, svarstė, ar tik ne dailus teniso treneris bus kaltas dėl šių skyrybų.

„Mes niekada net neplanavome, kad būsime pora. Čia yra visokių spėlionių, gandų, kuriuos skleidžia kai kurie asmenys. Mes niekada nieko neplanavome. Buvome tiesiog geri draugai. Leisdavome smagiai laiką, nes aš jai pasakodavau ir apie savo buvusią draugę.

Viskas gavosi visiškai netikėtai. Aš labai džiaugiuosi, nes buvo ir trikdžių, ir daug žmonių, kurie nenorėjo, kad mes būtume kartu. Kurie sakė, kad būsime trumpai, bet mes būsime labai ilgai“, atvirai pasakoja žinomas treneris.

Kodėl Simui prireikė laiko, kol suprato, kad Ieva galėtų būti jo mylimoji? Ar dėl to, kad ji buvo ištekėjusi?

„Ne, ji jau buvo išsiskyrusi. Dar vienas gandas, kad ji buvo ištekėjusi, ji jau buvo išsiskyrusi“, sako Simas ir patikina jis jaučiasi ramus ir nemano, kad yra prisidėjęs prie savo mylimosios santuokos griūties.

„Ieva mane sužavėjo gerumu ir švelnumu, prisipažįsta Simas. Ir man net jos kartais nuoširdžiai yra gaila. Ji toks nesugadintas žmogus šitam tokiame purviname pasaulyje, kad aš ją vis mokau kartais atsimerkti. Ji yra gerietė, nesugadinta, aš galvojau, kad tokių nebėra, bet, pasirodo, dar yra ir tokių dinozaurų išlikusių čia pas mus. Ji viską taip gražiai mato, ji visiems padės. Na ir išvaizda, žinoma, man svarbu“, sako žinomas vyras.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)