Tiesa, jo didžiuliai įspūdingi namai Rotušės aikštėje išduoda, kad jų šeimininkas neabejotinai yra gyvenime sulaukęs finansinės sėkmės. Benediktas aprodo restauruotas namo sienas, kuriose paliko įvairių šimtmečių detales čia rasime net XV amžiaus plytų.

Šiuose namuose 34-erių Benediktas gyvena su mylimąja, inžiniere ir programuotoja brazile Meline Possidonio, kurios ruoštu obuolių pyragu šiandien mus pavaišina. Porai trejus metus teko draugauti per atstumą ir gyventi tarp Viliaus ir Rio de Ženeiro, todėl Benediktas džiaugiasi, kad pagaliau jo mylimoji apsigyveno čia.

Kuo ji sužavėjo Lietuvos verslininką ir investuotoją?

„Visų pirma, tai grožiu, jeigu taip tiesą sakant, bet po to aš nežinau. Aš nesu santykių ekspertas, bet, man atrodo, grožis nėra tas pamatas, ant kurio galima ilgai statyti tokį tvarų santykį.

Ir man labiausiai patiko, kad ji yra tiesiog tikras, geras žmogus iš gelmės. Dar aš pats esu linkęs į kažkokį liūdesį, melancholiją, gyvenimo prasmę. O ji yra labiau čia ir dabar. Mes šokam, dainuojame, su ja linksma. Jos šviesa, toks karštumas mano norui būti kamputyje ir mąstyti apie rytojų ar gyvenimo prasmę sudaro gerą balansą“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

Benediktas Lietuvoje išgarsėjo parašęs knygą apie tai, kaip sukurti internetinį verslą ir uždirbti milijoną. Knygos idėja jam šovė vos baigus mokyklą, kai apie tokią sumą kišenėje jis pats tegalėjo pasvajoti. Tačiau bene dešimtmetį rašydamas knygą Benediktas surinko daug informacijos, kuri pravertė ir jam pačiam.

Savo vardo paramos fondą įkūręs Benediktas sukūrė ir išskirtinį projektą, kurio dalį vilniečiai ir miesto svečiai gali bet kada aplankyti. Skirtingose šalyse pastatytos po 11 tonų sveriančios skulptūros, ir kiekvienas žmogus, pavyzdžiui, Vilniuje, prie Geležinkelio stoties, gali matyti, tarkime, Liubliną, ir susimojuoti su vietos žmonėmis, pamatyti, kaip jie gyvena ar netgi apsikeisti kontaktais.

Kodėl Benediktas kardinaliai pakeitė savo gyvenimo būdą? Ir kas yra tokio neįprasto jo gyvenimo rutinoje ir įpročiuose?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)