Vaiva turbūt buvo vienintelė tokia žinoma Lietuvoje astrologė, kuri net kelerius metus be pertraukos dirbo televizijoje ir atskleisdavo tokius laidų dalyvių bruožus, apie kuriuos kiti nė neįtardavo. Tačiau jau penkerius metus Vaivos nebėra eteryje. Astrologė patikina sąmoningai priėmusi tokį sprendimą ir niekada nepasigailėjusi.

Vaiva prisimena iš astrologijos pradėjusi uždirbti pinigus tik būdama 35-erių. Prieš tai ji buvo ekonomistė, dirbo buhaltere. „Tai man buvo visiškai neįdomu, tačiau tokie buvo laikai, kai tiesiog privalėjai dirbti kažką žemiško“, laidoje „Kasdienybės herojai“ prisimena astrologė.

Žinoma moteris neslepia tarp savo klientų turinti labai turtingų ir visuomenėje įtakingų žmonių, kurie daugybę metų prieš svarbius gyvenimo įvykius atvyksta pasitarti su astrologe. O dabar, kai susitikimai persikėlė į virtualią erdvę, Vaiva konsultuoja žmones visame pasaulyje.

„Negaliu nusėdėti be veiklos, todėl prieš penkerius metus tapau bitininke“, sako Vaiva, sodyboje šiuo metu turinti 25 avilius.

Taigi, kokie svarbiausi Vaivos patarimai, kaip sutikti ateinančius metus. Juk nuo seno astrologai sako kaip sutiksi Naujuosius, tokie bus ir visi metai, tad verta šiek tiek pasistengti dėl šios šventės.

„Būtent ta triukšmų energija išvaro senąsias, užsisėdėjusias, užsistovėjusias, blogas energijas“, sako astrologė ir laidoje pateikia labai išsamias instrukcijas, kaip sutikti Naujuosius, kad visi metai būtų geri.

Pasitinkant 2022-uosius, renkitės juodai arba žydrai tai ateinančių Tigro metų spalvos.

Vaiva šiadien atvirai kodėl jos nebeliko televizijoje ir viešumoje.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)