Tiesa, dėl čempionės titulo Andrai kol kas teko paaukoti svajonę tapti mama.

32-ejų Andra su vyru turi įsigiję namus Ispanijoje, nuostabiame kurorte Marbeloje, tačiau patikina į juos grįžtantys tik atostogų. Visą kitą laiką pora keliauja po skirtingas šalis. O atskridusi į Vilnių, Andra patikina visuomet apsistojanti čia, prabangiame „Stiklių“ viešbutyje.

Nors iš tūkstančių šokėjų tapti čempionais pavyksta tik vienetams, tie, kurie pasiekia aukštumų, tampa išties pasiturinčiais, gali sau leisti patogiai keliauti po pasaulį.

„Komfortas mums labai svarbus, nes daugiau nelabai kuo ir turime laiko pasimėgauti“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako šokėja.

Andra buvo tokia talentinga ir pasižymėjusi Europoje, kad būdama vos dvylikos, gavo pakvietimą iš Kanados trenerių, atvykti treniruotis už Atlanto. Taigi, Andros šeima iš Klaipėdos tėvai ir brolis, paaukojo visą savo gyvenimą Tėvynėje, kad dukra taptų čempione paliko darbus, pardavė namą ir susikrovę lagaminus išvyko gyventi į Kanadą, Torontą, kad Andra galėtų ten siekti šokėjos karjeros aukštumų.

Regis, Andros šeimos auka palikti Tėvynę pasiteisino gana greitai. Apsigyvenus už Atlanto, vos po poros metų, būdama keturiolikos, Andra tapo pasaulio sportinių šokių čempione.

Už italo ištekėjusi Andra šįkart ryžosi atvirai papasakoti, kokios aistros tarp sportinių šokių šokėjų ir partnerių vyksta už šokių aikštelės ribų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)