Išgyvenusi skyrybas su ilgamečiu draugu Gediminu Žilinsku bei patyrusi vedusio vyro apgavystę, šiandien Deimantė gyvena tarp Vilniaus ir Paryžiaus, ir pagaliau džiaugiasi radusi mylimą žmogų prancūzą Nicolą.

„Visų pirma pamačiau, kad jis simpatiškas vyras. Bet jis buvo išskirtinis tuo, kad taip labai natūraliai norėjo su manimi susipažinti. Mes per pirmą mėnesį turbūt susipažinome daugiau, negu aš su bet kuo esu gyvenime susipažinusi. Labai tokių fainų, gilių pokalbių turėjome, tokių klausimų užduodavo, kur kiti vyrai neužduoda ir iš tikro stengėsi mane natūraliai ir nuoširdžiai pažinti. Ir tas pavergė“, – sako lietuvė.

Deimantė neslepia – dėl mylimo vyro ir galimybės sukurti šeimą ji paaukotų visas pažintis ir įdirbį Tėvynėje. Moteris vis daugiau laiko praleidžia Paryžiuje pas mylimąjį ir pagalvoja apie emigraciją. „Taip, aukotis tektų man, bet jei žmogus tavo, tai net klausimų nekyla, ar verta“, – sako Deimantė.

Dėl vieno gražios Deimantės socialinių tinklų nuotraukos nemeluoja – ji iš tiesų itin daug laiko praleidžia egzotiškose kelionėse. Deimantė džiaugiasi, kad sukurti nepriekaištingą įvaizdį šventei moterys prašo skirtingose šalyse, todėl ji keliaudama ne tik leidžia pinigus, bet ir užsidirba.

Deimantė žino ko gero visas žinomų moterų grožio paslaptis, bet gali išduoti tik tiek, kad iš tiesų visos jos deda nemažai pastangų, kad spindėtų scenoje ar televizijos ekranuose.

Deimantė įsitikinusi – ruošiantis Kalėdoms ir Naujiesiems metams, verta pasirūpinti ne tik šventiniu stalu, bet ir savimi. Vos kelios minutės prie veidrodžio gali labai pakeisti įvaizdį. „Tačiau nepervertinkite makiažo galios – sutvarkyti plaukai, antakiai, švari oda – jau pusė darbo. Geriau investuokite į savo sveikatą, nei į naujus lūpdažius“, – pataria visažistė. O jei nežinote kaip stilingai pasipuošti, Deimantė pataria tiesiog kopijuoti ir bandyti atkurti jums patinkančių moterų ar stilistų sukurtus įvaizdžius.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)