Šį rudenį Donalda tapo politinio pasitikėjimo valstybės tarnautoja. Naujosios pareigos, akivaizdu, išties kontrastuoja su jos senuoju įvaizdžiu linksmuole dainininke, kuri traukia užstalės dainas scenoje ir nebijo ryškaus įvaizdžio.

Ir jei tas ryškus įvaizdis jai politikoje smarkiai netrukdo, asmeniniame gyvenime priešingai. Susirasti antrą pusę Donaldai niekada nebuvo labai paprasta.

„Viskas buvo blefas, ir skandalai visi buvo surežisuoti. Esu visiškai normalus žmogus, man tiesiog gyvenime nutiko taip, kaip nutiko aš auginau dukrą viena ir viskas.

Aš turėjau dirbti kaip gyvulys, per kelis darbus dirbti, arti, nes aš viena ant savęs laikiau namų ūkį, auginau vaiką, jokių alimentų, paramos. Gavau iš uošvių tikrai didžiulę pagalbą ir paramą, esu dėkinga ir būsiu dėkinga iki gyvenimo pabaigos, bet buvo sunku.

Kad santykiai būtų pilni, įdomūs, tam turi kartu keliauti, kartu eiti į renginius, kad tu turėtum bendrą emocinį bagažą, apie ką tu galėtum po to bendrauti, diskutuoti. Tai tiesiog aš nesutikau to žmogaus ir viskas“, Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino žinoma moteris.

Prieš trylika metų su kolega Arūnu Valinsku ir Tautos prisikėlimo partija į Seimą išrinkta Donalda sako jau tuomet supratusi, kad valdžia ir pinigai yra didžiausi žmogaus išbandymai. Jai iki šiol skaudu prisiminti, kad nuo to laiko buvo apgauta net ne vieno vyriškio, su kuriuo bičiuliavosi ir kuriuo pasitikėjo.

„Dabar labai saugau šalia savęs esančius žmones, kurie atlaikė išbandymą valdžia ir pinigais“, sako žinoma moteris.

Donalda sako, kad gyvenimas vienai turi daug pliusų. Gali visą laiką ir pinigus skirti tik sau. „Man meilė sau tai negailėti pinigų tobulinimuisi, todėl aš karantino pašalpą išleidau anglų kalbos kursams. Dabar aš gyvenime veikiu ką iš tikrųjų noriu“, sako Donalda.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)