Paradoksalu, bet dalį gyvenimo teatro rampų šviesoje priešais susirinkusių žiūrovų minią leidžiantis aktorius gyvenime yra gana kuklus, ir ne visada savimi pasitikintis žmogus.

„Atsidurti laiku ir vietoje. Taip, deja, aktorių pasaulyje tai kartais gerokai svarbiau, nes talentingų yra gerokai daugiau nei sulaukusių pasaulinės sėkmės“, laidoje „Kasdienybės herojai“ neabejoja Eimutis ir labai džiaugiasi, kai lietuviai aktoriai sužiba pasaulinio garso filmuose. Tačiau patikina jei esi pakviestas į vieną žinomą kino juostą nusifilmuoti, dar nereiškia, kad turėsi darbo po jos.

„Tekę tą girdėti ir iš pažįstamų Anglijoje, kurie nusifilmavę epizodiniuose vaidmenyse, pavyzdžiui, Harrio Potterio filme. Nusifilmavo ir visi metai buvo tušti. Ir sėdėjo susikaupę ir taupiai“, sako laidos herojus.

Nors į politiką eiti ir neketina, Eimutis save laiko pilietišku žmogumi ir patikina negalintis užsimerkti prieš tai, kas vyksta mūsų valstybėje. Jis drąsiai sako, kad iš principo nebeperka Grigeo tualetinio popieriaus, ar kad nusivylė vienu ar kitu politiku.

Eimutis pritaria, kad patogiausia žinomiems žmonėms nesireikšti prieštaringomis temomis, tada tikrai neįsigysi priešų. Tačiau pašnekovas primena, kad menininkai visais laikais buvo visuomenės šviesuliai, vadinamasis elitas, o šiandien be reikalo pernelyg dažnai prisitaiko ir pataikauja visuomenės nuomonei.

Nepaisant to, kad migrantai yra visuomenę priešinanti tema, jis patikina skiriantis nemažai savo laiko savanorystei ir išties daug bendraujantis su atvykėlių šeimomis.

Riaušėmis pasibaigusiame mitinge prie Seimo dalyvavo ir keletas scenos žmonių. Didelės kolegų kritikos sulaukė ten buvęs Vilius Tarasovas. Eimutis jam taip pat negailėjo aštrių žodžių. „Nežinau, kaip mes, scenos žmonės, turėsime vėliau kartu dirbti, kaip reikės pažiūrėti vienas kitam į akis, kai viskas baigsis“, sako aktorius.

Eimutis neabejoja tik iš šono aktoriai atrodo populiarūs meilės reikaluose, o iš tiesų vienatvės momentų ir nenuoširdaus dėmesio jo gyvenime buvo išties nemažai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)