Tiesa, dabar ją reikėtų pristatyti ne tik kaip dainininkę. Šis ruduo Donaldai iššūkių metais. Anksčiau Vilniaus miesto taryboje dirbusi moteris neseniai tapo Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja. Kuo labai džiaugiasi naujas darbas įpareigoja daug stengtis, tad vienatvės akimirkų jos kasdienybėje pasitaiko ne tiek ir daug.

„Bėgant metams, ypatingai pradedi vertinti savo privačią erdvę, ir aš tikrai nenorėčiau niekam gadinti gyvenimo. Lygiai taip pat, kaip nenorėčiau, kad kažkas šalia manęs trintųsi, nes aš tiesiog neturėčiau laiko kitam žmogui šiuo metu.

Mano draugas gyvena ne Lietuvoje. Jis dabar mano sielos draugas. Bet praeis jausmai, gal ateis kiti, tas gyvenimas yra toks trumpas. Aš tos šeimos, koks yra įsivaizdavimas mūsų visuomenėje keli vaikučiai, visi gyvena name užmiestyje, visą dieną važinėja automobiliais į darželį, aš jos nesukūriau.

Bet aš užauginau puikią, nuostabią dukrą. Viena pati. Ir neprašiau iš valstybės nieko“, laidoje „Kasdienybės herojai“ apie savo santykius itin atvirai pasakoja žinoma moteris.

Donalda patikina, kad net nuo vyrų, su kuriais mezgėsi romantiški santykiai, yra nukentėjusi finansiškai ir buvo bandyta jos padėtimi pasinaudoti.

„O jėzau, čia aferistų Lietuva, žinokite. Pasakysiu jums tikrai tokių Alfonsų yra. Ir moterų, ir vyrų. Nes be galo yra patogu būti tokiems. Pastebėkite, kurie politikai yra žaviausi? Tie, kurie atrodo tokie savi.

Tai čia yra kaip telefoniniai sukčiai aferistai, žulikai. Jie tokie draugeliai, nors prie žaizdos dėk, jie tavimi domisi, jie tau skambina, jie su tavimi bendrauja, jie tau siūlo idėjas. Visą laiką tau padės. Ir po to tu liksi tuščiomis kišenėmis be pinigų, jie tave apmaus, pradės prašyti kažkokių dalykų, kurie yra ant įstatymų ribos.

Aš apie savo patirtį kalbu. Sakau, norėčiau žmonėms pasakyti, kad tie žmonės ir politikai, kurie jums labai patinka, tikrai nereiškia, kad jie yra dorybės įsikūnijimai ir sąžiningumo korifėjai“, sako laidos herojė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)