„Aš esu beprotiškai paviršutiniškas žmogus. Niekada nesakiau, kad esu kitoks, aš nuo bangos ant bangos, giliau neneriu“, sako Jogaila.

Paklaustas, ar nebijo, kad būdamas tokiu hedonistu, leidžiančiu sau viską, ko nori, mirs vienas ir niekas jam neatneš vandens stiklinės, jis atsako nė nemirktelėjęs: „Ne, negąsdina. Tikrai.“

Du vaikus Aleksandrą ir Mariją auginantis vyras socialiniuose tinkluose sukelia savo sekėjų nuostabą, kai leidžiasi vienas su mažiukais vaikais į keliones.

„Kelionės su vaikais yra beprotiškai nuostabios. Bet tu supranti, kad tai nėra tavo atostogos. Tavo laikas su jais yra traktuojamas kaip malonumas bendrauti, džiaugtis, bet tai yra ir darbas, kad jiems būtų smagu. Aš to nevadinu atostogomis“, sako laidos herojus.

Didžiausia Jogailos gyvenimo aistra lėktuvai. Sunku patikėti, bet jis skraido po 100 kartų per metus. „Man nereikia sodybos prie ežero, aš geriausiai pailsiu oro uostuose“, sako Jogaila.

Ne tik lėktuvai, bet ir gastronomija yra Jogailos meilė. „Aš nesu gamintojas, aš esu ragautojas ir nevaidinu, kad mėgstu suktis virtuvėje. Gaminu tik tiek, kiek reikia fiziologijai patenkinti“, sako Jogaila, kuris reguliariai keliauja į skirtingas užsienio šalis net ir dėl vienos vakarienės Michelin žvaigždutėmis pažymėtame restorane.

„Aš labai džiaugiuosi, kad mažesniuose Lietuvos miesteliuose atsiranda kulinarijai pasišventę žmonės. Kitaip tariant, kad atsiranda keisti, maži restoranėliai, kurie iš tiesų nuoširdžiai daro maistą, kurie stengiasi ir eksperimentuoja“, sako Jogaila.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)