Jau dvylika metų pažinčių tarnyboje, pasitelkdama veidotyrą ir astrologiją, Vilma konsultuoja ieškančius santykių ir trokštančius sukurti šeimą. Ir nors pažinčių svetainių pasaulyje apstu, Vilma sako, kad jose surasti savo žmogų tikra loterija. Tuo tarpu ji su kiekvienu atėjusiu turi bent valandos gyvą konsultaciją, per kurią Vilma bando išsiaiškinti, kokios vertybės žmogui svarbiausios. Ir pagal jas, ieško tam žmogui partnerio.

Kokie vyrai ir moterys sulaukia daugiausiai dėmesio? Ar grožis ir pinigai išties aktualūs?

„Kuri moteris nenori gražaus vyro, parodykite man nors vieną. Nėra. Ir kuris vyras nenori gražios moters. Bet vyrai visada pasvarsto, ar man reikia gražuolės damos, kadangi mano kišenė nedidelė.

Vyrai įsivertina, kiek gali sau leisti. O moterys yra drąsios jos labai aiškiai pareiškia, kokio vyro nori. Pavyzdžiui, noriu eiti tik į geriausius Vilniaus restoranus. Man reikia vyro, kuris galėtų leisti sau vakarienei skirti bent 100 eurų ar daugiau.

Moterys, kurios yra pasiturinčios, kurios turi savo verslus, turi namus, gali leisti sau keliauti, yra savarankiškos, tai jų aukštesni ir lūkesčiai.

Bet yra moterų, kurių mažesni reikalavimai, kurios nori šeimos jaukumo, buvimo kartu, nori šeimos ir vaikų“, laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja santykių psichologė.

Vilma pastebi, kad vyrai šiais laikais emociškai labiau subrendę nei anksčiau, ir vos po pirmo pokalbio dažnai gali įvertinti, ar su konkrečia moterimi jiems pakeliui: „Jie užfiksuoja, kad, pavyzdžiui, moteris yra sėslesnė, jis aktyvesnis. Sako, man išvažiuoti į pajūrį penktadienį, ir sugrįžti sekmadienį vakare yra paprasta, o jai bus sunkiau. Ir kartais vyrai yra iš tikrųjų teisūs.

Tačiau vyrai vis dažniau linkę pabūti ilgesnius metus vieni, kaip vilkai. Ir jie tada subręsta, būdami vieni. O moterys aktyvesnės internetiniuose portaluose, susirašinėjime.“

Vilma organizuoja susipažinimo vakarus, į kuriuos pakviečia po kelis vyrus ir moteris. Beje, juos kruopščiai atrenka pagal vertybes, kaip žmogus apibūdina, kas jam gyvenime svarbiausia. „Viena iš priežasčių, kodėl sunku rasti mylimą žmogų išrankumas“, sako Vilma.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)