Laidoje „Kasdienybės herojai“ Žana vos tvardydama ašaras papasakojo, kaip buvo parduota į sekso vergiją Kaune. Kaip buvo įkalinta bute su kitomis merginomis ir turėjo užsiimti prostitucija prieš savo valią.

Po keleto metų iš sekso vergijos Žaną išpirko ne kas kitas, o ją įsimylėjęs klientas. Tiesa, kone penkiasdešimt metų vyresnis.

„Man buvo 19, o jis jau buvo senjoras. Nežinau, gal jis pagailėjo manęs. Jis pasiūlė man išnuomoti butą, pasiūlė mane įdarbinti, nors aš net lietuvių kalbos nemokėjau.

Tačiau aš turėjau už jo ištekėti. Man sakė – tik su tokia sąlyga tave ištrauksiu. Aš sutikau. Tai buvo sėkmingas Kauno verslininkas. Aš jam pagimdžiau dvi nuostabias mergaites.

Tuo metu jis tikrai buvo pakankamai turtingas, gyvendama su žmogumi aš galėjau atsipalaiduoti. Tačiau po grožio salonus nevaikščiojau – vietoj to, baigiau mokslus, šiandien turiu 4 aukštojo mokslo išsilavinimus ir kalbu 5 kalbomis“, – sako Žana.

Tačiau šeimyniniu gyvenimu moteris nepasidžiaugė. Namuose netrūko nei psichologinio, nei fizinio smurto, ir metams bėgant jis tik stiprėjo.

„Jis neleisdavo man įsidarbinti, o radus darbą tiesiog paskambindavo arba nuvažiuodavo ten.
Taip mane gražiai ir atleisdavo dažniausiai, niekas nenorėjo skandalų. Aš supratau, kad nėra man Kaune gyvenimo“, – prisimena pašnekovė.

Žanai teko priimti dar vieną sunkų gyvenimo sprendimą. Ji, palikusi savo dukras Lietuvoje augti su tėvu, viena pabėgo į Paryžių.

Jau septynerius metus Žana gyvena Paryžiuje, tačiau vis dažniau grįžta į Lietuvą. Šiandien ji įsitikinusi – nereikia daryti tokių kardinalių sprendimų, tačiau ji patikina, kad įtakingas vyras ją persekiojo, todėl ji nematė kitos išeities.

„Aš pradėjau daryti vyno gastronominius turus per Prancūziją. Kur daug valgoma ir daug geriama. Ir man pavyko per kelis metus pereiti į VIP segmentą. Aš darydavau degustacijas ir piknikus Provanse, Normandijoje, Bordo regionuose su rusais, kazachų ir Ukrainos oligarchams. O mano darbo valanda kartais siekia ir 500 eurų“, – apie savo karjeros pradžią Prancūzijoje pasakoja Žana.

Kadaise ji išsikėlė sau tikslą – per mėnesį uždirbti po 10 tūkstančių eurų, ir šį tikslą patikina jau seniai pasiekusi. Kaip jai tai pavyko?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)