Ir nors jų porai puikiai sekėsi abu darė karjerą televizijoje ir koncertavo visoje Lietuvoje, nemažai kam atrodė, kad Radži labiau pasinaudojo tuometiniu populiarumu.

„Aš galvoju, kad aš irgi pasidariau nuostabią karjerą, aš pasinaudojau viskuo, ką man tuo metu siūlė gyvenimas. Ir džiaugiuosi, kad man toks šansas papuolė. Tikrai nei girsiuosi, nei slėpsiu aš ir užsidirbau. O daugiau man nereikia. Kartas nuo karto išeiti padainuoti neblogai, bet kad visas gyvenimas būtų paskirtas tam, tai ne man. Aš taip negaliu“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Scena labai nedėkinga moteriai, todėl Agnė sako labai kategoriškai: „Pasenusi moteris negali dainuoti".

„Aš, tarkime, nenoriu sėdėti ant kėdės ir dainuoti bei sakyti, kad aš nepaeinu, dovanokite. Jau manęs taip nepamatys niekas niekada. Nes yra toks posakis: moteris gali sirgti, moteris gali mirti. Bet ji negali blogai atrodyti“, – tiesiai šviesiai sako Agnė.

„Žmonės, kurie yra nuolat scenoje, už savo žinomumą sumoka pačią didžiausią kainą. Aš seniai supratau, kad to nenoriu, – sako Agnė. – Jeigu tu nesi Pugačiova, Madonna, ar kokia Šakira, tai tau ne taip ir pasisekė.

Ir kai tave žmonės įpratę matyti gražią, jauną, pasitempusią, o praeina, tarkime, dešimtmetis, tu išeini tokia didelė, didelė moteris. Vizualiai ne kaip jau ir atrodo. Va kažkodėl vyrams leidžiama būti ir storiems, ir vos ne be dantų.

Ir jeigu aš dabar labai sena būsiu, labai raukšlėta, man gėda eiti ir dainuoti tuos batelius, nes mano prekinė išvaizda yra prasta, o žmonės pirmiausia ir myli akimis. Ir ausimis, aišku, bet ir akimis. Taip yra, pasaulis yra žiaurus. Nes kaip sako – gražus žmogus gali ir koja duris prasidaryti. O negražiam užsiveria.“

„Bepigu mylėti mane gražią“, – ką reiškia šie dainininkės žodžiai?

Agnė atvirai – ne tik apie sceną, bet ir savo neseniai įvykusią trečiąją santuoką bei žmonių apkalbas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (390)