Praėjus daugiau nei keturiems mėnesiams, Austėja ir šiandien sako besijaučianti itin silpnai. Po menkiausio išėjimo iš namų tenka skubėti atgal.

Austėja patikina, kad tokie įvykiai, kai tenka pažvelgti mirčiai į akis, iš esmės supurto gyvenimo prioritetus bei priverčia susimąstyti, kaip iš tiesų norisi gyventi toliau. Išgyvenusi sunkią ligą, Austėja nusprendė grįžti į universitetą ir gal netgi pradėti lipdyti savo karjerą iš naujo.

„Faktas, jog tikrai nebetapsiu nei medike, nei teisininke, nei odontologe, bet dabar kaip niekad gerai pajutau, kad atėjo laikas judėti į priekį ir išbandyti kažką naujo, sako Austėja.

„Kartais truputį reikia sustoti, kad tave supurtytų gyvenimas ir pagalvoti gal kažką dar? Man yra tik 34 metai, dar nesinori išeiti į pensiją. Norisi truputį eiti kažkur toliau, nes savo žaidimo aikštelėje jau pastačiau visas smėlio pilis“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinoma moteris.

Galima būtų pasakyti, kad 34-erių Austėja su šešeriais metais vyresniu vyru, architektu Justinu Žaliu gyvena kaip jaunuoliai daug sportuoja, keliauja, o papūtus stipresniam vėjui, per penkias minutes gali susirinkti daiktus ir lėkti į Palangą. Austėja patikina norinti gyventi šia diena, nieko per daug neplanuoti.

„Šeimą aš jaučiuosi sukūrusi. Turiu vyrą, šauniai mes gyvename. Aš nustojau planuoti jau kurį laiką. Jau ir anksčiau buvau priėjusi prie tokio momento, kai reikia stengtis gyventi šia diena, nes visokių įvykių, išgyvenimų buvo ir bus.

O po ligos ypatingai supratau, kad turi be galo džiaugtis šia diena ir tikrai kažkaip ją išnaudoti. Taip, tų kažkokių vienokių, kitokių planų karjeros ar kažko kito aš turiu, bet kad sėdėčiau ir susiplanuočiau, kad dabar eisiu į darbą, dabar gimdysiu vaikus, tai nebeturiu“, sako stilistė.

Austėją galima būtų sumaišyti su abituriente, tačiau ji patikina jokių dietų nesilaikanti. Beje, Austėja, visų pirma, atkreipė lietuvių dėmesį ir išgarsėjo savo itin ryškiais ir netikėtais įvaidžiais žvaigdžių vakarėliuose. Dailės akademiją baigusi mergina visus priblokšdavo užsidėjusi ant galvos ananasą ar peliuko mikio kostiumą. Ji neslepia turėjusi atlaikyti daug kritikos.

„Stilisto specialybė tikrai nėra tokia, kad sėdi ir ant tavęs laša pinigų monetos. Toli gražu turi labai daug dirbti, ir tik daug labai dirbusi gali kažką susitaupyti“, patikina laidos herojė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)