Darius gali vadintis išties sėkmingu žmogumi. Didžiuliai namai, dėl karjeros bent jau kol kas, augindama vaikelį, galvos gali nesukti jo žmona Inga. Ir laisvadieniai, kiek jau jų būna, egzotiškiausiuose pasaulio kampeliuose.

Tačiau kiekviena sėkmės istorija turi savo kainą. Darius patikina esantis ne išimtis jam itin intensyvus darbas suteikia puikų gyvenimą, tačiau dėl jo tenka paaukoti visą asmeninį gyvenimą.

O ar kasdien tobulindamas moteris jis turi savo tobulos moters paveikslą?

„Visko tikrai esu matęs, ir užsienio žvaigždžių, ir lietuvių žvaigždžių, kiekviena savaip yra unikali ir graži. Mano keli draugai juokauja sako, tu iš 5 moterų susidėtum vieną tobulą. Bet aš turiu savo žmoną, savo vaiko mamą, Ingą. Ji man yra graži, nėra tobula, kaip ir visos moterys ar visi vyrai“, laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Darius.

Kartais viešojoje erdvėje pajuokaujama, kad jau plastikos chirurgų žmonos tai kas vakarą gulasi po skalpeliu. Tačiau Darius patikina neretai liekantis kurčias prieš žmonos prašymus. Juk jai dar nėra nė trisdešimties.

Dariui 37-eri, ir šį laiką galėtume pavadinti auksiniu chirurgo gyvenime. Po keturiolikos metų studijų pagaliau gali daryti sudėtingiausias operacijas, tačiau ir jėgų dar tiek, kad gali išstovėti visą dieną operacinėje. Suprantama, kad tiek dirbant nelabai ir gali sau leisti susirgti ar netgi neišsimiegoti, o apie ilgą vakarienę su draugais negali net pasvajoti.

„Sūnų matau tik labai trumpai ryte ir vakare“, patikina gydytojas.

Darius gali tik pasidžiaugti besikeičiančiais grožio standartais anksčiau pacientai norėjo radikalesnių pasikeitimų, o dabar grožio standartas grįžta į natūralumą. Ir akivaizdūs plastinių operacijų pokyčiai veide ar kūne jau tampa blogo tono ženklu.

O kaip savo veidą yra patobulinęs pats chirurgas ir kiek save keisti leisti žmonai?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)