32-ejų Justė neslepia, kad jos gyvenimas labai pasikeitė po itin skaudaus išsiskyrimo su mylimuoju. „Sėdžiu – du lagaminai, kišenėje 50 eurų ir antidepresantų dėžutė“, – taip žiniasklaidai yra pasakojusi aktorė apie tą momentą, kai nusprendė skirtis. Tačiau žinoma moteris neabejoja – būtent sunkūs išgyvenimai paskatino tolimesnius gyvenimo pokyčius

Šiandien Justė tvirtai stovi ant kojų ir prisipažįsta, kad tam, jog šiandien šypsotųsi – reikėjo nueiti nelengvą kelią. O jos moteriškumo filosofija gali sukelti nuostabą ne vienam.

„Mes dažnai konkuruojame su vyrais. Atrodo, mes net šeimoje turime būti geresnės už vyrus. Man atrodo, kad čia yra klaida. Moteris prigimtyje yra kūryba. Ir mes turime gyventi pagal tai, kad galėtume kurti. Kurti save, šeimą, save darbe, save karjeroje. Tas aklas karjeros siekimas, jis tiesiog per didelis, aš manau, jis tiesiog žlugdo mumyse moteriškumą“, – neabejoja J. Zinkevičiūtė.

Vaikščiodama su vėjyje besiplaikstančia lengva suknele, Justė su džiugesiu prisipažįsta, kad tai – jos ir projekto „Pasimatuok jūrą“ komandos kūryba. Itin moterišką drabužių stilių pamėgusi moteris taip rengia ir kitas.

Justė džiaugiasi, kad būtent jos vidiniai pokyčiai atsispindi ir išorėje – ji leidžia sau nebekreipti dėmesio į apkalbas ir pavydžius žvilgsnius.

„Aš kažkada net esu pajuokavusi – jaučiu būdama vienoje aplinkoje, kad yra ta tokia didžiulė įtampa ir kad man tuojau išėjus bus neišvengta apkalbų. Tai atsisveikindama sakau – apkalbėkite mano grožį“, – su šypsena pasakoja žinoma moteris.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)